Billeje i Larnaca Lufthavn

Billeje i Larnaca er nemt og billigt når du bestiller online i billeje-søgemaskinen. Ved at leje en bil i Larnaca, Cypern, så kan du opleve flere årtusinders historie, i hvert fald mindst ni årtusinder, for at være mere præcis.

Marinaen i Larnaca. Foto: Marcobadotti

Denne lille ø i det nordøstlige hjørne af Middelhavet, er fyldt med spændende seværdigheder, og ved at leje en bil i Larnaca, så kan du nemt komme rundt og opleve det meste af Cypern. Billeje.info tilbyder afhentning forskellige steder, og råder over en stor flåde af lejebiler, så det er både nemt og billigt at arrangere biludlejning direkte hos Billeje.info.

Oplev Larnaca med en billig billeje

En udlejningsbil i Larnaca, Cypern, giver dig mulighed for at udforske de historiske steder på øen. Du kan for eksempel besøge den berømte kirke, Angeloktisti, som ligger en kort køretur mod vest, eller du kan besøge de neolitiske ruiner i Khirokitia mod syd.

Ved at leje en bil i Larnaca, kan de romantisk anlagte køre en tur til Pafos, hvor Afrodite, gudinden for kærlighed og skønhed, angiveligt rejste sig fra havets skum. Her hos Billeje.info kan du finde mere information om biludlejning i Larnaca, Cypern i FAQ om billeje.

Sådan lejer du en bil i Larnaca, Cypern hos Billeje.info

Hvis du leder efter et godt tilbud på en lejebil i Larnaca, Cypern, så kan vi hjælpe dig hos Billeje.info. Vi bestræber os på, at opfylde alle dine behov, både hvad angår biltype samt budget. Vi lægger desuden vægt på kundeservice, så vi sikrer os, at du bliver tilfreds når du vælger at leje en bil hos Billeje.info. Du kan bestille din lejebil direkte online her på hjemmesiden, hvor du desuden finder mere information om biludlejning på de forskellige destinationer.

Du kan få flere oplysninger om Larnaca på byens officielle hjemmeside.

Larnaka på wikipedia
Larnaka på Google maps

Promenade i Larnaca. Kilde: Visitcyprus

Lej en bil i Larnaca

Tag på bilferie på Cypern – Book leje af bil i Larnaca på den sydøstlige del af Cypern og kom rundt i byen og på resten af øen nemt og hurtigt med en bil til rådighed på jeres ferie.

Der er masser af rigtig gode grunde til at bestille billeje i Larnaca på Cypern, da det er den ideelle måde at transportere sig rundt på. Med biludlejning kan I blandt andet opleve de mange smukke bygninger i området og køre en tur langs kysten.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil billeje i Larnaca på Cypern

Larnaca på Cypern har øens største lufthavn, så det er oplagt at bestille sin lejebil fra lufthavnen, så man kan afhente sin lejede bil direkte ved ankomst til lufthavnen. Her fra kommer I let til jeres hotel eller ferielejlighed.

Lej en bil online i Larnaca, Cypern

Med billeje kan I som sagt blandt andet opleve nogle af øens mange smukke bygninger. Her i blandt er stormoskeen Djamir Kebir, lige ved siden af Larnaca Fort, og også templerne ved Kition og St. Lazarus Kirke er et besøg værd.

Hvis man vil opleve noget, kan man køre ud til Camel Park og ride på kameler, eller man kan tage sin lejebil ud til en af de mange skønne sandstrande, der er i Larnaca på Cypern.

Find den billigste lejebil i Larnaca Find Billeje her --> Sammenlign priser her