Billeje i Paphos lufthavn på Cypern

Paphos er omgivet af interessant natur, der lettest nås med billeje. Foto: Hona232

Selvom Cypern er en smule overrendt af turister, så kan man med fordel arrangere at leje en bil i Paphos, nær øens centrum, og derved opdage, at store dele af Cypern har formået at bevare sin helt egen unikke charme. Øen har en rig historie, som lægger op til at blive udforsket i en udlejningsbil.

Ved at leje en bil i Paphos, Cypern, kan man blandt andet besøge Saranta Kolones; en fæstning, der blev ødelagt af et jordskælv i det 13. århundrede, hvorved de berømte ruiner blev efterladt. Man kan også besøge Kongernes Grav, lige nord for Kato Pafos, hvor man kan opleve de fascinerende grave udhugget i de bløde klippevægge.

Selvom Cypern ligger tæt på den mellemøstlige del af Middelhavet, så betragter øens indbyggere sig selv som europæiske, så det vrimler med hoteller og ferieboliger i europæisk stil. Ved at leje en bil i Paphos, kan man nemt nå rundt og opleve, hvad Cypern har at byde på. Hos Billeje.info finder du et bredt udvalg af biler til fornuftige priser, så det er både nemt og billigt at leje en bil i Paphos, hvis du lejer den igennem Billeje.info.

Oplev Paphos i udlejningsbil

Hvis du vælger at leje en bil i Paphos, så kan du nemt og komfortabelt udforske Cypern på egen hånd. Besøg blandt andet Nicosia, hovedstaden, og oplev den tyrkiske arkitektur og kultur. Tag en tur til det charmerende, om end underudviklede nord, mod Kyrenia og Five Fingers Mountain, markeret med et stort tyrkisk flag.

Til trods for de blandede nationaliteter, så betragter de indfødte sig hverken som tyrkere eller grækere, derimod kalder de sig for cyprioter. Man kan opleve det med sine egne øjne, ved at leje en bil i Paphos, hvorefter man kan køre ud og opleve lokalbefolkningen. Du kan finde mere information om biludlejning på Cypern, ved at læse mere her hos Billeje.info.

Sådan lejer du en bil i Paphos, Cypern, hos Billeje.info

Hvis du leder efter et godt tilbud på en lejebil i Paphos, Cypern, så er du kommet til rette sted. Hos Billeje.info tilbyder vi gode priser, således at vi sørger for, at du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Paphos. Du kan bestille din udlejningsbil online her hos Billeje.info, hvor du desuden kan finde mere information om biludlejning i Paphos.

Du kan lære mere om Paphos på byens offcielle hjemmeside.

Aftenliv i Paphos. Kilde: Visitcyprus

Bestilling af biludlejning i Paphos på Cypern er både nemt og billigt, og der er masser af gode grunde til at leje en bil, hvis ferien skal holdes i Paphos.

Book leje af bil i Paphos på Cypern online

Denne by er interessant på mange områder. Blandt andet fortæller sagnet, at den er fødeby for den græske gudinde Aphrodite. Cypern er som bekendt delt op af grænsen, der går mellem den tyrkiske og den græske del af øen, som ligger på den sydlige halvdel, og Paphos har formået at udnytte de græske fortællinger og åbnet Aphrodite Vandland, som I bestemt også bør tage jeres lejede ud til.

Tag for eksempel jeres lejede bil ud til Paphos Arkæologiske Park, hvor I blandt andet kan opleve Dionysos og Theseus’ huse, eller kør en tur ud til havnen og gå en tur langs vandet. En gåtur ved Paphos havn er uden tvivl en både hyggelig og interessant oplevelse for hele familien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Paphos med biludlejning

Bestil billeje til Limassol på Cypern hjemmefra, så står bilen klar til jer, når I ankommer til Paphos. Det er både nemt og billigt at booke billeje online, og med en bil til rådighed, når I at se mere at denne spændende by på Cypern.

Find den billigste lejebil i Paphos Find Billeje her --> Sammenlign priser her