Billeje i Irland

Irland byder på mange seværdigheder spredt ud over det indbydende og kørevenlige landskab. Nå seværdighederne med en lejebil fra Billeje.info. Foto: Wikimedia

Irland er et stort land, og for at få den bedste oplevelse bør man overveje at leje en bil – den får du nemt og billigst med Billeje.info. Få friheden til at besøge alle de små hyggelige og traditionsrige byer på tværs af det smukke land.

Vi lover at du vil føle dig inspireret af det smukke landskab i Irland, og kører du forkert, er det måske ikke så slemt endda – det kan være, du ender i en lille irsk pub og må nyde godt af Irlands fantastiske gæstfrihed og humor.

Bestil biludlejning i Irland og udfør din rejse i dit eget tempo. Med en lejebil i Irland kan du opleve det rigtige Irland og se storslåede seværdigheder som klippeformationen Giant’s Causeway, Bunratty Castle og Glendalough kloster.

Hos Billeje.info kan du søge og bestille billig billeje i Irland og opleve Irlands uspolerede natur på egen hånd.

Det kan godt være en forvirrende oplevelse at køre i Irland, hvis du altså har tænkt dig at tage et smut til Nordirland også. I Nordirland angives afstand nemlig i mil da landet er en del af Storbritannien. I Irland opgives afstand i kilometer, som vi kender det. Så hold tungen lige i munden, når du planlægger din køretur over grænsen. Udover denne finurlighed er Irland en fornøjelse at køre i og en god måde at opleve landet på.

Der er mange steder som er værd at besøge i din lejebil. Overvej en tur til Brú na Bóinne, en kendt gruppering af neolitiske sten og grave. Et andet sted der er værd at besøge er Skellig Michael klosteret, et smukt og historisk sted.

Irland er et oplagt sted at leje en bil. Landskabet er så smukt at du ikke kan undgå at blive imponeret og inspireret til at tage på udflugter. Cliffs of Moher, Ring of Kerry og Burren er steder der også bare venter på at blive oplevet, ligesom vigene, øerne, strandene og bjergene i West Cork også helt klart er et besøg værd.

Kom nemt rundt i Irland med billeje. Kilde: Mahender G

Leje af bil i Irland

Irland er et af de mest ideelle lande at bestille billeje i. Vil man ud og opleve den smukke irske natur, er det en rigtig god idé at have en lejebil til rådighed, så man kan komme rundt til flere forskellige områder af landet. Især de irske kyster er et besøg værd, når ens ferie går til Irland.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Irland med en lejebil til rådighed

Landet Irland må ikke forveksles med øen Irland, som indeholder både landene Irland og Nordirland, som udgør ca. en sjettedel af øen og er en del af United Kingdom. Igennem tiderne har der været uenigheder fra begge sider, om hvilket land, hver især skulle høre til.

Den nemmeste måde at komme både til og fra Irland er uden tvivl med fly. Bestil biludlejning i en af Irlands lufthavne, så kommer I nemt og bekvemt til jeres feriebolig. Oplagt er det at besøge den irske hovedstad, Dublin, som byder på mange turistattraktioner for børnefamilierne, blandt andet forlystelsesparken Viking Splash.

Irsk kultur og historie set med billeje

Irland er et utroligt interessant land både kulturmæssigt og historisk. Rundt omkring i landet vil man med billeje i Irland kunne finde forskellige bevarede monumenter og minder om Irlands historiske udvikling, både fra tiden, hvor vikingerne kom til og fra begyndelsen af kristendommens indtræden.

Find den billigste lejebil i Irland Find Billeje her --> Sammenlign priser her