Billeje i Galway

Billeje i Galway åbner muligheden for at komme rundt og se de omkringliggende seværdigheder. Foto: Thomas Gun

Billeje i Galway er en god idé, hvis du planlægger en rejse til Irland. Med billeje i Galway kan du nemt starte din tur rundt i det vestlige Irland.

Med billeje i Galway, kan du opleve byens historie, kultur og de mange shoppingmuligheder, for eksempel nogle Waterford krystaller eller irsk linned.

Du kan besøge de forrevne Cliffs of Mother, Aran-øerne, som dog også inkluderer en færge, eller du kan spille golf på nogle af de mange smukke golfbaner i området.

Billeje.info tilbyder afhentning flere forskellige steder, samt et stort udvalg af udlejningsbiler, så det er både nemt og fleksibelt at leje en bil i Galway.

Oplev Galway med billeje

Har du sørget for billeje i Galway, kan du køre nordpå til Ballycastle, syd for floden Shannon, eller du kan udforske de mange maleriske landsbyer i det idylliske County Galway.

Du kan blot følge dit humør, og lade vejene tage dig hen hvor de fører. På den måde får du mest muligt ud af din billeje i Galway, og du behøver ikke tænke på tid og køreplaner. Du kan endda køre hele vejen til Dublin, for hos Billeje.info behøver du ikke aflevere din lejebil samme sted som du har hentet den.

Fakta om Galway

Galways gader er rige på historie, men har også en moderne atmosfære. En fjerdedel af byens befolkning udgøres af studerende, som fører en del liv til byen.

Blandt resterne af de middelalderlige bymure finder man butikker, der sælger Aran trøjer, håndlavede Claddagh ringe, og stakkevis af nye og brugte bøger. Broer strækker sig over den laksefyldte flod, Corrib, og en lang promenade fører til den kystliggende forstad, Salthill, hvor månens skær oplyser Galway Bay, hvor man kan smage på områdets berømte østers.

Vil man på oplevelse i Galways store kolde bord, så er der rigeligt med muligheder for gastronomiske oplevelser. Variationerne spænder lige fra det lokale marked, hvor Wellingtons landmænd læsser de jorddækkede grøntsager af, til eventyrlige, moderne restauranter der redefinerer det irske køkken. På de mange af byens pubber kan man prøve den skummende Guinness, Galway Hooker ale og en ægte irsk kaffe.

Selv for irske standarder, så er Galway berømt for sin nedbør. Her i byen siger de lokale ikke ”det ser ud til, at der kommer regn imorgen” – de siger mere skeptisk ”der er ikke udsigt til regn imorgen”. Man kan dog være heldig med vejret, og på en solskinsdag er byen fyldt med liv. Men regnen dæmper dog næppe byens atmosfære, som er livlig på alle tidspunkter af året, især under de mange festivaler.

Galway betegnes ofte som en af de mest irske af Irlands byer, og her tales irsk i gader, butikker og på pubberne. Mange af de lokale frygter dog, at disse dage er talte, inden Galway overgiver sig til virkningerne af landets globaliserede økonomi. Men indtil videre er Galway stadig tro mod sine rødder.

Sådan søger du billeje i Galway hos Billeje.info

Hvis du leder efter et godt tilbud på billeje i Galway, Irland, så kan du finde hjælp her hos Billeje.info. Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler, og vi sørger for at finde de bedste priser, så du bliver tilfreds med din billeje i Galway.

Du kan læse mere om Galway på byens officielle hjemmeside.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om billeje i Irland, og du kan også booke din lejebil direkte online. Du kan få svar på spørgsmål i vores faq-ofte-stillede-sporgsmal-om-billeje om billeje.

Biludlejning i Galway
Oplev Irlands femtestørste by, det spændende Galway, med biludlejning og udforsk byens spændende historie, som spores helt tilbage til 1400-tallet. Med en lejebil i Galway kan i opleve byen i jeres helt eget tempo, og I har tilmed frihed til at køre hvorhen i vil på jeres ferie i Irland.

Lej bil i Galway

Bestil billeje i Galway, Irland online hjemmefra, så står bilen klar til jer, når I ankommer til for eksempel lufthavnen. En lejebil er det bedste transportmiddel i Galway, når man er turist i byen. Med en lejet bil får I mulighed for at komme ud og se blandt andet Promenaden ved Salthill, som er et hyggeligt sted at gå små ture i sommerperioderne.

Den irske by Galway emmer af kultur og historier. Byen kaldes stammernes by fordi den i det 15. århundrede var styret af 14 irske familiestammer, som byggede mange slotte i byen og disse store familier har lagt navn til mange af Galways gader, som I sikkert også vil opleve, hvis I har bestilt leje af bil i Galway, og kører en tur rundt i byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev det kulturrige Galway med billeje

For de særligt kulturinteresserede er en tur til Town Hall Theatre helt klart et besøg værd. Teatret i Galway forsøger nemlig så vidt muligt at tiltrække de største talenter og stjerner inden for teaterverden fra hele verden til sine skuespil og musicals.

Find den billigste lejebil i Galway Find Billeje her --> Sammenlign priser her