Billeje i Østrig

Østrig byder på eventyrlige landskaber og små, hyggelige byer oppe i bjergene, du kun når med en lejebil. Foto: LoC

Find den bedste pris på billeje i Østrig med Billeje.info. Vi tilbyder billeje i hele Østrig og vores søgemaskine sammenligner priser på billeje i Østrig fra alle biludlejningsselskaber.

Om du planlægger en skitur til alperne eller en bytur til en af Østrigs kulturelle hotspots, så er en bil den nemmeste måde at komme rundt på. Her på Billeje.info kan du finde den rigtige.

Hvis det er en vinterferie, du skal på, så ligger nogle af Europas bedste skiresorts, Innsbruck og Saalbach, kun et par timers kørsel fra Salzburg Lufthavn. At bruge biludlejning i Østrig til at komme til skiresorts er derfor en god idé. Man sparer tid på transfer frem og tilbage mellem resort og hotel, og man får mulighed for at opleve de flotte alper i eget tempo.

I løbet af sommermånederne er billeje den letteste og billigste måde at komme fra den ene smukke afkrog til den anden af Østrig på. Det er den nemmeste måde at opleve de charmerende byer, som Østrig byder på.

Salzburg er en favorit blandt turister blandt andet på grund af forbindelsen til Mozart og klassisk musik, mens Wien har noget af den smukkeste arkitektur i Østrig.

Kør også sydpå i din lejebil og besøg Østrigs 2. største by, Graz, og de smukke østrigske vinområder.

Hvis du leder efter billig billeje i Østrig så prøv søgemaskinen her på Billeje.info. Den søger aktuelle tilbud blandt alle de store biludlejningsselskaber og finder den bedst mulige pris.

Mere information om Østrig og Billeje

Da Østrig er et helt utroligt smukt og bjergrigt land, opleves det mest optimalt ved at leje en bil. Lejer du en bil i Østrig vil det give dig frihed og fleksibilitet, til at udforske de dejlige byer, smukke landsbyer og ikke mindst de flotte bjerge som bliver forvandlet hver gang vejret skifter.

Du kan leje en bil via billeje.info med lave omkostninger og have bilen klar når du ankommer til den by som du har udset som din base. Herfra kan du så udforske Østrig i dit helt eget tempo og måske tage en dag eller to, på et af de mange skisportssteder som findes i landet også selvom du rejser om sommeren.

Seværdigheder og oplevelser i Østrig

Billeje.info formidler biludlejning i en række lufthavne i Østrig, herunder Graz Lufthavn, Innsbruck Lufthavn, Salzburg Lufthavn og Wien Lufthavn, og har også kontorer i byer såsom Salzberg, Wien, og Linz hvorfra man selvfølgelig også kan afhente sin bil.

Wien er hovedstaden i Østrig, og dens centrum er af UNESCO World Heritage Sites. Parker din udlejningsbil og gå en tur ned i barok og de romanske boulevarder og se et teaterstykke på Volkstheater eller nyd operaen på Theater an der Wien. Wien har mange museer, herunder Schatzkammer, eller Imperial Treasury. Der er masser at se i den dejlige by, men med en udlejningsbil har du friheden til at køre et smut til et skisportssted i et par dage eller besøge andre lokale attraktioner.
Salzburg, ligger nord for Alperne og var rammen om den kendte ”The Sound of Music”. Seværdigheder i Salzburg omfatter blandt andet Hohensalzburg Slottet, Mirabell Palace og haver samt Mozarts fødested. Har du en udlejningsbil kan du også komme til nærliggende attraktioner, såsom Eisriesenwelt Werfen, den største is hule i verden, eller søerne i Salzkammergut.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev den smukke natur med bjerge og floder i Østrig

Østrig har et utal af gode skisportssteder hvor man kan deltage i forskellige aktiviteter, herunder skøjteløb, snowboard og skihop samt skiløb.
Mange skisportssteder tilbyder også aktiviteter om sommeren hvor sneen er væk, så selvom man ikke kan stå på ski eller snowboard er der masser at lave året rundt. Skisportssteder som har aktiviteter om sommeren er for eksempel St. Johann, Kitzbühel, Kirchberg og St. Anton. I Saalbach-Hinterglemm kan du nyde dejlige spa behandlinger samt skiløb, hvilket gør det til et attraktivt sted for turister med udlejningsbiler da man let kan komme dertil med bil.

De østrigske bjerge er blandt de største i Europa

De højeste bjerge i Østrig er omkring 3-4.000 meter høje og ligger i østalperne. Med 3.798 meter over havoverfladen. er Grobglocker det højeste bjerg i Østrig. Dernæst følger Wildspitze med 3.774 meter over havoverfladen og på 3. Pladsen finder vi Weibkugel med 3.738 meter over havoverfladen. Både Weibkugel og Wildspitze ligger i Öztal Alperne. Bjerglandskabet har en kæmpe betydning for turismen i Østrig. Der er rigtigt mange skisportssteder og er et af de mest besøgte lande i Europa når det kommer til skisport. Det er dog ikke kun om vinteren at man kan have det sjovt i bjergene. Om sommeren er det en lejeplads når det kommer til bjergvandring eller klatring

Skal du på skiferie, er flere af landets bedste skiområder inden for behagelig køreafstand af lufthavnen i München. Det er derfor også oplagt at overveje at leje en bil i Tyskland, selvom dit endelige rejsemål ligger i Østrig.

Du kan også følge Europas længste flod Donau i din udlejningsbil. Du kan for eksempel starte din bilferie i Wien og tage turen igennem Wachau dalen. Turen vil føre dig igennem maleriske landsbyer hvor man kan udforske gamle slotte og vinmarker. Eller føld den 48 km lange Grossglockner Hochalpenstrasse ind i hjertet af Østrigs største nationalpark, Hohe Tauern, på 1.800 km2 som rummer hundredvis af høje bjergtoppe – heriblandt Grossglockner på 3.798 moh. Dette er samtidig et område, der er rigt på muligheder for oplevelser til fods.

Højalpinvejen som blev anlagt for over 80 år siden, går mellem byerne Bruck an der Glocknerstraße i delstaten Salzburg og Heiligenblut i delstaten Kärnten. Undervejs passeres Edelweißspitze i 2.500 moh som det højeste punkt. Du bør afsætte en hel dag til at køre turen, og vælger du at overnatte i regionen, kan du sagtens bruge mere tid på udforskning af de høje bjerge, gletsjerens evige is og på at få et glimt af dyrelivet i form af murmeldyr, stenbukke og kongeørne. Der er masser af muligheder, når du benytter billeje, hvor du har friheden til at holde ind når som helst. Når sulten nærmer sig i løbet af dagen, er der adskillige restauranter langs vejen.

Køretips til din bilferie i Østrig

I østrig er det lovpligtigt at bære sikkerhedssele og loven omkring barnestole er de samme som i Danmark. Det er en selvfølge at man skal holde sig inden for hastighedsgrænsen, men da du ikke må have lige så meget alkohol i blodet som i Danmark, vil vi anbefale ikke at drikke noget som helst, før man tager ud og kører. Et godt tip er altid at have sit kørekort, biludlejnings dokumenter samt pas, tæt på dig hele tiden, når du kører rundt i Østrig i din udlejningsbil. Da der kan ligge meget sne på vejene i Østrig kan det være en god ide at have snekæder med i bilen.

Lej bil i Østrig

Tag på bilferie i Østrig – flyv direkte til en af lufthavnene og bestil jeres billeje fra et af landets rent a car firmaer. Østrig er uden tvivl et spændende land at være turist i, hvad enten man vælger at holde sin sommerferie eller skiferie der.

Østrig har udover en storslået natur også et væld af seværdigheder og attraktioner at byde på. Bestiller I billig biludlejning til jeres ferie i Østrig, kan I for eksempel i Kärnten i den sydlige del af landet besøge den store park, Europapark, som indeholder flere aktiviteter for især børnefamilierne og det populære Minimundus, mini verdenen, hvor I kan tage jorden rundt på ingen tid.

Udlejning af bil i Østrig

Næsten uanset hvor i landet, I vælger at holde jeres ferie, er det en god idé at tænke på at bestille billeje i Østrig.
I den vestlige del af Østrig ligger Salzburg, som er mange er blevet udråbt til at være en af Europas allersmukkeste byer, og hvis man er i nærheden, skal man ikke snyde sig selv for at tage sin lejebil og køre en tur forbi området og eventuel gå en tur gennem den gamle bydel. Salzburg er i øvrigt fødeby for Mozart, som uden tvivl har efterladt sig spor i denne smukke by.

Billigste biludlejning i lufthavne i Østrig

Skal du leje en bil i en lufthavn i Østrig er det en let sag med Billeje.info, som er online specialister i biludlejning med lave omkostninger.
Med sine skønne og romantiske bjerge og hyggelige byer, er Østrig det perfekte sted at holde en bilferie. Østrig har noget for enhver smag. Vil du bungee jumpe, stå på ski eller andre sjove aktiviteter, kan Østrig tilbyde det hele.

Billeje.info tilbyder biludlejnings faciliteter i en række lufthavne i Østrig, Herunder Graz Lufthavn, Innsbruck Lufthavn, Salzburg Lufthavn og Wien Lufthavn, og vores samarbejdspartner har også biludlejning i byer såsom Salzberg, Wien, Linz og andre populære turistmål, hvorfra man selvfølgelig også kan afhente sin bil.

Lejer du en bil i en af Østrigs lufthavne gør det din ferie meget nemmere og mere fri til at gøre hvad du har lyst til.
Budget flyselskaber gør det nemmere og billigere for rejsende at tage på ferie og lejer du en billig bil i en af de lufthavne du lander i vil det være en dejlig måde at udforske Østrig på dine egne præmisser. Østrig er et land som er gennemsyret af kunst, kultur og historie, med nogle af de mest smukke kulisser i Europa.
Østrig har frugtbare sletter, smukke bjerge, frodige dale, samt et væld af udendørsaktiviteter fra, bjergbestigning, skiløb, cykling, og kajakroning for at nævne nogle få. Østrigs favorit søn, Mozart, kroner en rig musikalsk tradition, der lever videre i den klassiske byer Wien og Salzburg.

Sig Østrig og man tænker på Mozart

Wolfgang Amadeus Mozart eller bare Mozart, er den mest kendte personlighed I Østrig. Mozart blev døbt Joannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart d.27. januar 1756 i Salzburg og døde d. 5. december 1791 i Wien og var som bekendt en østrigsk komponist. Han er almindeligt anerkendt som en af de største komponister af klassisk musik nogensinde. Selvom Mozart døde ung, nåede han at skabe et omfangsrigt livsværk der dækker alle hans tids musikalske genrer, såsom operaer, balletmusik, symfonier og solokoncerter.

Få den bedste pris med Billeje.info

På de fleste feriemål opkræver lavprisflyselskaber en præmie, hvis du bestiller din udlejningsbil gennem deres partner. Dette kan du undgå ved at bestille online hos Billeje.info. Vores udvalg af køretøjer passer til enhver kundes individuelle behov og vi tilbyder billigt service over hele Østrig. Tag et kig på nogle af vores gode leje tilbud på Billeje.info i dag.

Find den billigste lejebil i Østrig Find Billeje her --> Sammenlign priser her