Billeje i Graz

Graz blev udnævnt som kulturhovedstad tilbage i 2003 og er Østrigs næststørste by. Graz er et af de mest fortryllende destinationer i Europa og dette er et af grundende til at dele af byen er blevet udnævnt til et UNESCO World Cultural Heritage Site. Graz er præget af utrolig smuk arkitektur, samt skulpturer, og monumenter. Find billig billleje i Graz, hos billeje.info

Oplev den hyggelige by Graz i Østrig med en billig billeje

Seværdigheder i Graz

Er det første gang man besøger Graz, vil man få sig en magisk oplevelse. Byen ligger i en frodig dal syd for Alperne, med de smukke bjerge som baggrund. Selv om byen er relativ stor, formår Graz at bibeholde en dejlig historisk atmosfære. På grund af den helt fantastiske arkitektur som præger Graz, kan man få flere dage til at gå med at vandre rundt i de dejlige gader og kigge på bygninger. Man må heller ikke gå glip af et af de ældste klokker i regionen, som kan dateres tilbage til 1392 og er til huse i det kendte tårn Uhrturm, som er bygget i 1560.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Oplev Graz med bil

Vil du gerne opleve de frodige dale som er rammen om Graz, vil det være perfekt at leje en bil og tage på udflugt i dit eget tempo. Herfra kan man gå på opdagelse i de dejlige bjerge, eller besøge Eggenberg slottet, som er et af de smukkeste slotte i Østrig.
Udover at det er sjovt at gå på opdagelse i det gamle slot, vil man også kunne støde på nogle af de mange vilde dyr som lever i og omkring slottet. Lejer du en bil i Graz er det en fantastisk måde at opleve byen, samt den smukke region, byen ligger i.

Sport i Graz

De vigtigste idrætsgrene i Graz er fodbold og ishockey. Graz har to fodboldsklubber som ligger I den højeste liga, tilsvarende vores superliga, GAK og SK Sturm Graz. Da ishockey også er en vigtig sport I Graz, har de klubben EC Graz 99, som også har spillet sig op I den bedste række.
Et af de mest populære sportsgrene i Graz er løb. På grund af byens omgivelser, tilbyder Graz mange kilometer med skiltede løbestier. Det afholdes også flere offentlige løb hvert år, som man kan deltage i.

Billeje i Østrig med Billeje.info

Billeje.info tilbyder biludlejning faciliteter i Graz og i mange andre byer i Østrig. Lej en bil og oplev dette bemærkelsesværdige land i dit eget tempo. Lej en bil i dag og oplev mere af Østrig. Du kan bestillie billig billeje i en række byer og lufthavne i Østrig, herunder Graz Lufthavn, Innsbruck Lufthavn, Salzburg Lufthavn og Wien Lufthavn. Du finde alle de kendte billeje-selskaber som også har kontorer i byer som Salzberg, Wien, Linz og andre populære turistmål, hvorfra man selvfølgelig også kan afhente sin bil. Skal du leje en bil i Østrig er det en let sag med Billeje.info. Online specialister i biludlejning, med lave omkostninger.

Læs mere om billig billeje i Østrig

Find den billigste lejebil i Graz Find Billeje her --> Sammenlign priser her