Billeje i Wien

Oplev hovedstaden Wien i Østrig med en billig billeje

Østrigs hovedstad Wien er en imponerende blanding af romantisk arkitektur og et friskt byliv. Er du i byen for at nyde en god kop kaffe, gå på diskotek eller nyde en dejlig koncert, kan Wien byde på det hele. Billeje.info tilbyder billeje i Wien og mange andre steder, over hele Østrig. Lejer du en bil i Wien er det en nem og billig måde at udforske denne fantastiske by og komme til andre nærliggende attraktioner.

Oplevelser i Wien

Østrig er et land som oser af klassisk musik. Mozart, Østrigs fortrukne søn, spillede koncerter i Wien for over to hundrede år siden og hans indflydelse kan stadig ses i dag. Wien er en romantisk by, med flot udsmykkede bygninger. Vil man se flot arkitektur, er det storslåede kejserlige palads og det gotiske St. Stephens katedral, pragteksemplarer på dette. Wiens museumskvarter indeholder mange gode gallerier og museer som viser alt fra moderne kunst, til levn fra det gamle habsburgske imperium. Efter en dejlig kop kaffe eller et stykke kage på et af de mange cafeer i Wien kan man blive fristet til at udforske det omkringliggende landskab og måske brænde et par kalorier af i de flotte bjerge på vejen. Her kan man tage op og mountainbike, bestige bjerge eller lave andre sjove udendørs aktiviteter

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Information om Wien

Wien har omkring 1,7 millioner indbyggere og er hovedstaden i Østrig. Byen ligger i den nordøstlige del af landet ved den berømte flod Donau.
Ud af de 1,7 millioner indbyggere som bor i Wien, er en sjettedel indvandrere. Wien er kendt for sin kultur. Især musikken har haft stor betydning for Wien, der kaldes for musikkens hovedstad. Byen har huset mange berømte musikere og komponister, såsom Mozart og Beethoven. Wien fik status som kulturelt og politisk centrum, da den i århundrede var residensby for den habsburgske kejserfamilie

Få den bedste pris med Billeje.info

Billeje.info tilbyder biludlejning i store dele af Østrig, herunder Wien. Tag et kig på nogle af vores fantastiske lavpris tilbud på Billeje.info. Lej en bil i dag og oplev Østrig på dine helt egne præmisser. Skal du leje en bil i Wien er det en let sag med Billeje.info. Online specialister i billeje, med lave omkostninger.

Find den billigste lejebil i Wien Find Billeje her --> Sammenlign priser her