Billeje i Klagenfurt

Søg billig billeje i Klagenfurt i Østrig her. I søgemaskinen her på Billeje.info tager det dig ikke mange sekunder at sammenligne priser på ledige lejebiler i Klagenfurt. Når du bestiller biludlejning i Klagenfurt er prisen inklusive lovpligtige forsikringer og som oftest fri kilometer.

Lindwurm på Neuer Platz
Lindwurm på Neuer Platz er byens vartegn. Foto: Matthias Rhomberg, CC BY 2.0

Charmerende universitetsby

Klagenfurt ligger i det sydlige Østrig tæt ved den naturskønne Wörthersee og en times kørsel fra den slovenske grænse. Med gode 100.000 indbyggere er det landets 6. største by, som takket være sit universitet med knap 12.000 studerende har en ung puls. Samtidig fornemmer man dog tydeligt, at Klagenfurt er en by med stolte, historiske traditioner. Gennem tiden har byen desuden fostret flere store kulturpersonligheder såsom komponisten Gustav Mahler.

Klagenfurt er en hyggelig og overskuelig by, som trods sin forholdsvis beskedne størrelse har talrige seværdigheder og attraktioner for hele familien. I selve Klagenfurt bør du parkere din lejebil og blot slentre en tur rundt blandt de mange flotte bygninger og eventuelt slå dig ned på en af de flotte pladser. Der er derudover også meget at opleve i nærområdet. Kør for eksempel en tur til Wörthersee for at nyde en dukkert eller udforske Minimundus, et miniatureland på vandet. Der afholdes desuden hvert år en stor Beach Volleyball her.

Find billig biludlejning i Klagenfurt

Adskillige biludlejningsselskaber har kontorer i eller omkring Klagenfurt inklusiv Buchbinder, Hertz og Sixt. Så vil du ikke nøjes med at opholde dig i centrum, kan du med billeje nemt tage på ture til de mange spændende udflugtsmål i regionen.

Vil du gerne slippe for at skulle fare rundt over hele byen for at finde det bedste tilbud på billeje i Klagenfurt? I søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, skal du blot angive den ønskede lejeperiode for at få en lister over de billigste lejebiler i Klagenfurt – uanset udbyder. Fordelen for dig er, at så let både kan finde den laveste pris på netop den type lejebil, du har brug for. Desuden sikrer du dig med en reservationen, at der står en bil klar til dig

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lufthavn

Klagenfurt Lufthavn ligger få minutters kørsel fra centrum og er en behageligt overskuelig lufthavn at ankomme til. Lokalt kendes lufthavnen som Kärnten Airport (lufthavnskode KLU). Adskillige flyselskaber betjener Klagenfurt Lufthavn, og selvom der er tale om en forholdsvis lille lufthavn, findes her alle de nødvendige faciliteter. Det betyder blandt andet, at du i ankomsthallen finder adskillige biludlejningsfirmaer. Der er ganske vist også mulighed for at komme videre med bus eller taxi. Men vil du kunne bevæge dig frit rundt i udkanten af byen og ikke mindst i resten af regionen, må det anbefales at leje en bil i Klagenfurt Lufthavn.

Populære destinationer og udflugtsmål

Takket være sin beliggenhed ved A2-motorvejen er det nemt at komme videre fra Klagenfurt med billeje. Det gør byen til et godt udgangspunkt for både dagsudflugter og egentlige kør-selv-ferier. Husk at de fleste biludlejningsselskaber tilbyder envejs-billeje, hvor du ikke behøver at aflevere din lejebil i Klagenfurt igen.

  • Wörthersee
  • Den arkæologiske park Magdalensberg
  • Burg Hochosterwitz
  • Gerlitzen
  • Salzburg
  • Ljubljana
  • Wien

Nyttige links

Hjemmeside for byens turistkontor

Find den billigste lejebil i Klagenfurt Find Billeje her --> Sammenlign priser her