Billeje i Salzburg

Salzburg – mange bestiller billeje til deres skiferie i Salzburg lufthavn

Billeje.info tilbyder billeje i Salzburg og mange andre steder Østrig, herunder lufthavne og populære turistmål. Lejer du en bil i Salzburg, er det den ideelle måde at udforske denne bemærkelsesværdige by og bevæge sig længere ind i det omkringliggende område.

En af de mest berømte figurer inden for musik, Wolfgang Amadeus Mozart, blev født i Salzburg i 1756. Salzburg har selvfølgelig mange andre attraktioner at byde på, men at Mozart blev født i byen, er noget som dominerer turist landskabet.

Skal du leje en bil i Salzburg er det en let sag med Billeje.info. online specialister i billeje, med lave omkostninger.

Oplevelser med bil omkring Salzburg

Salzburg ligger mellem Kapuzinerberg og Mönchsberg bjergene og er en malerisk by med overdådige slotte og paladser, flotte gader med farvede byhuse samt smukke parker og talrige kirker og teatre.
2006 bød på 250 årsdagen for fødslen af Salzburgs mest kendte person, Mozart. Dette blev fejret med et væld af koncerter.
Udover at være en by som har budt på Mozart, kan Salzburg byde på mange kulturelle og historiske skatte. Peterskirken Abbey er en attraktiv blanding af romansk og barokisk design og er et besøg værd. Hohensalzburg er en utrolig middelalderlig højborg som er utrolig flot holdt og borgen står næsten som den gjorde da den blev bygget. Et andet flot skue er St Sebastian, som er den mest slående kirke i byen, med tårnhøje gotiske spir.

Salzburg tiltrækker hvert år mange tusinde mennesker som er ivrige efter at deltage i den årlige festival, som byder på opera, teater, koncerter og masser af gadegøgl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder

Lejer du en bil i Salzburg, kan du rejse rundt og opleve Salzburg og de omkringliggende seværdigheder på dine egne præmisser. Kører du ud og oplever det omkringliggende landskab, kan man besøge isgrotten Werden. Den tilbyder en serie af krystalklare frosne huler, som er utrolig smukke. Andre attraktioner omfatter Salinas eventyr landsby, en fascinerende rekonstruktion af en keltisk forlig.

Wolfgang Amadeus Mozart

Mozart blev født i Salzburg i 1756, der på den tid var et fyrsteærkebispedømme i det tysk romerske rige. Hans far, Leopold Mozart var en tysk komponist, så musikken var i hans blod fra start. Mozart viste utrolige evner for musik, allerede som treårig. Han havde utrolig gehør og en fremragende hukommelse. I en alder af blot 5 år, lærte Mozart at spille cembalo, violin og orgel, samt at komponere. Mozart kunne spille I takt før han kunne læse og regne og i en alder af kun seks år komponerede han sine første værker.

Få den bedste pris med Billeje.info og CarTrawler

Billeje.info tilbyder biludlejning faciliteter i Salzburg og i hele Østrig. Lej en billig bil med Billeje.info og udforsk området på dine egne betingelser. Book online nu for vores fremragende tilbud. Lej en bil i dag og oplev mere af Østrig end du havde drømt om.

Fly på skiferie til Salzburg lufthavn i Østrig

Langt de fleste der flyver til Salzburg lufthavn skal på skiferie i et af den mange skiområder der findes i Salzsburgerland. Det er derfor også kun i vinterhalvåret du kan flyve direkte fra lufthavne i Danmark til Salzburg lufthavn. Der er både rute fly med f.eks Cimber Sterling og Norwegian, ligesom mange danske sikrejsebureauer har deres egne charterfly. Det er oplagt at bestille en billig billeje og selv kører til skisportsstedet, så spare du både tid og penge.

Du finder Avis og andre biludlejningsselskaber i Salzburg

Søger du billeje i Salzburg eller andre steder i Østrig kan du lejer biler fra langt de fleste biludlejningsselskaber. I Salzburg lufthavn finder du f.eks store og kendte billeje-selskaber som Avis og SIXT biludlejning, men også lokale firmaer der specielt har gode tilbud på billeje hvis du bestille din lejebil i god tid.

Find den billigste lejebil i Salzburg Find Billeje her --> Sammenlign priser her