Billeje i Salzburg Lufthavn

Salzburg lufthavn (SZG) er også kendt som WA Mozart er den østrigske lufthavn i Salzburg.
Salzburg Lufthavn ligger ganske tæt på selve byen. Faktisk er det kun 5 km, der adskiller centrum af den smukke by fra lufttransport til det meste af verden. Det betyder også at mange mennesker hvert år benytter sig af denne mulighed for at rejse fra og til Salzburg. Faktisk kom 1.500.000 mennesker igennem i 2009, og mange benyttede sig af billig billeje i Salzburg Lufthavn for at kunne komme nemmere rundt efter de var landet.

Salzburg Lufthavn ligger tæt på både alperne og selve byen Salzburg. Dette er vigtigt for, at man nemt kan komme til byen eller op i naturen. Faktisk befinder den tysk/østrigske grænse sig også kun få kilometer fra, hvor man lander, når flyveren sætter landingshjulene på jorden. Netop fordi Salzburg Lufthavn er omgivet af alle disse spændende steder, er der også en god grund til at bestille billeje fra lufthavnen i Salzburg. Du kan således komme nemmere rundt og spare den dyrebare tid, du har på ferien.

Navnet på lufthavnen ‘Mozart’ er opkaldt efter den kendte barok-musiker, Wolfgang Amadeus Mozart. Han er nemlig født i netop denne by i Østrig og har derfor stadig den dag i dag stor indflydelse på turisme og attraktioner i hele denne del af Østrig. Ydermere er lufthavnen den andenstørste i Østrig, og derfor rejser mange mennesker til dette sted for at komme videre ind i landet.

Seværdigheder og attraktioner i Salzburg

Allerede når du lander i Salzburg Lufthavn, har du fået et førstehåndsindtryk af, hvad der har været med til at udforme de 150.000 indbyggere, der bor der i dag.

Barok-musik, fantastisk natur og tyskinspirerede huse er bare tre ting, der er meget karakteristiske for Østrigs andenstørste by, men i dag har byen også fået skabt sig et mere moderne image. Som port til de østrigske alper, er der f.eks. mange, der bestiller billeje fra Salzburg Lufthavn, således at de har nemmere ved at komme rundt i både den historiske del, men også de moderne ski-byer der befinder sig ganske tæt på.

Attraktionerne i byen er mange. Størst af dem alle er uden tvivl Wolfgang Amadeus Mozarts fødehjem og barndomshjem. Disse steder kan tiltrække tusinder af turister på hvilken som helst tid af året. Mozart er den dag i dag stadig en vigtig kulturel skikkelse, og derfor er det centralt for mange mennesker at se, hvor han egentlig er vokset op. Du kan bestille billeje i Salzburg, hvis du derimod ønsker at se de nærtliggende Alper, som byder på både skiløb i vinteren og trekking hele sommeren.

Ydermere har Salzburg også andre interessante steder at se. Gå f.eks. en tur i byens centrum, der til trods for bombninger under Anden Verdenskrig stadig har en unik Barok-arkitektur, der udstråler en lang og spændende historie. Du kan også udforske de steder, der var kulisser for filmen “The Sound of Music”, som gik sin sejrsgang midt i 60‘erne.

Salzburg oser af østrigsk charme og historie. Det afslappende alternativ er at besøge de mange cafeer, der befinder sig alle steder i byens centrum, eller spise lækker mad på en af de lokale restauranter. Mange af de mere natur-idylliske steder befinder sig et stykke uden for byen, hvorfor man bør benytte billig billeje f.eks. allerede fra Salzburg Lufthavn.

Transportmuligheder fra Salzburg lufthavn

I Salzburg er der mange muligheder for offentlig transport. Faktisk er der næsten alle former for forbindelser rundt i byen, men også fra lufthavnen hele vejen til centrum. Folk i Østrig er generelt gode til at være både høflige og imødekommende, men du kan godt komme ud for, at det kan være svært at komme til i bussen, når du kører fra lufthavnen på en travl dag. Vejnettet er ganske simpelt, og derfor kan det være en god idé at bestille billeje i Salzburg Lufthavn.

Det kan være svært at forstå den offentlige transport, når du er taget på ferie. Det er et stort minus, når man står og skal have styr på mange andre ting samtidig, så derfor er billeje i Salzburg Lufthavn et oplagt valg.

Hvis du står og skal af sted med familie eller venner, er billeje fra lufthavnen en ideel mulighed for at få en afslappet ferie. Transport er pludselig under jeres kontrol, og i kan derfor bare læne jer tilbage og nyde ferien i Salzburg.

Billig billeje i Salzburg lufthavn

Billig billeje i Salzburg Lufthavn er et stort plus på din tur. Mange ting bliver lettere tilgængelige, og du får en frihed, der ellers ville have været afhængig af busser og toge. Du kan nå det hele på den halve tid.

Hvis du ønsker en ferie, hvor alting går efter dine planer, vil det være bedst at bestille billig billeje i Salzburg Lufthavn hurtigst muligt, således at der er styr på tingene. På den måde bliver din ferie en bedre oplevelse.

Læs om Salzburg Lufthavn.

Find den billigste lejebil i Salzburg Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her