Billeje i Weiz

Find billig billeje i Weiz her og giv dig selv optimale betingelser for at udforske dette smukke hjørne af Østrig. Hvad enten du har brug for en lejebil til en forretningsrejse eller bruger Weiz som udgangspunkt for en bilferie, kan du bestille den her på Billeje.info. Du skal blot angive den ønskede lejeperiode for at få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Wiez
Weiz ligger i den smukke region Østeirmark. Foto: Christian Pirkl, CC BY-SA 4.0

Lille industriby i naturskønne omgivelser

Weiz har kun omkring 12.000 indbyggere, men byen er alligevel det økonomiske hjerte i delstaten Steiermark. Adskillige store firmaer som for eksempel Siemens har således adresse i den lille industriby , og Weiz spiller en vigtig rolle for hele den østrigske elektroindustri. Derudover har Weize flere udddannelsesinstitutioner for både børn og voksne.

Der er med andre ord ikke tale om en by, der tiltrækker mange turister. Weiz blev grundlagt i det 12. århundrede og har en håndfuld interessante seværdigheder som kirker og Schloss Thannhausen. For den ferierejsende er det dog nok i højere grad som udgangspunkt for udflugter i den øvrige del af regionen, at Weiz er interessant.

Har du en lejebil, kan du for eksempel følge Steirische Apfelstraße, Æblevejen, der som navnet antyder, er en hyldest til den udbredte æbleproduktion i delstaten. Dette er desuden et anerkendt vinområde, som du naturligvis også kan udforske med billeje. Kør for eksempel en tur af Römerweinstraße, landets længste vinrute, hvor der undervejs er mulighed for at besøge vingårde. Rejser du med børn, er det også oplagt at besøge nogle af de lokale drypstenshuler som den populære Katerloch.

Biludlejning i Weiz

Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde den billigste biludlejning i Weiz. Her slipper du for selv at tjekke, hvilke biludlejningsselskaber der findes i byen, men skal blot angive den ønskede lejeperiode for at sammenligne priser på lejebiler.

Søgemaskinen indhenter priser fra alle de kendte udlejere som Avis, Hertz og Sixt. Er du kun på udkig efter lejebiler af en vis størrelse, eller ønsker du kun at se priser fra bestemte udlejere? Så kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre søgeresultatet yderligere, hvis du får for mange resultater

Hvis du ønsker at leje en billig bil i en anden by eller lufthavn i Østrig end i Weiz, så læs mere i vores guide om Østrig billeje. Her finder du en komplet oversigt over alle udlejningssteder i landet samt gode tips og råd om hvordan du finder den billigste lejebil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer

Weiz er måske nok ikke en by, du kan bruge lang tid på at udforske. Men benytter du chancen for at leje en bil i Weiz, har du til gengæld mange andre interessante seværdigheder og byer i Østrig inden for din rækkevidde.

  • Steirische Apfelstraße – Æblevejen.
  • Römerweinstraße – Østrigs længste vinrute
  • Katerloch – drypstenshule
  • Graz – Østrigs næststørste by, som er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, ligger kun 30 kilometers kørsel fra Weiz

Nyttige links

Find den billigste lejebil i Weiz Find Billeje her --> Sammenlign priser her