Billeje i Sankt Pölten

Bestil din billeje i Sankt Pölten og oplev delstaten Niederösterreich i den nordøstlige del af Østrig med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der er masser af spændende og interessante seværdigheder at finde både i Sankt Pölten selv, delstaten Niederösterreich og resten af Østrig og med biludlejning er du ikke afhængig af offentlig transport, men kan opleve Sankt Pölten og Niederösterreich i dit helt eget tempo.

Sankt Pölten

Sankt Pölten opleves bedst med en lejebil. Foto-kredit: Harikrishnan Tulsidas. Oploadet under licensen CC BY 2.0

Information om Sankt Pölten

Sankt Pölten, som for det meste officielt forkortes til St. Pölten, er hovedstaden og den største by i delstaten Niederösterreich i den nordøstlige del af Østrig. Byen, der har omkring 53.000 indbyggere, ligger ved floden Traisen, nord for Alperne og syd for Wachau-dalen.

Byen er blandt andet kendt for sit unikke tårn, Klangturm, der er blevet byens kulturelle vartegn, sin smukke katedral og sine seværdige museer, såsom Museum Niederösterreich og Stadtmuseum St. Pölten.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Sankt Pölten

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Niederösterreich, ikke mindst, når du gerne vil opleve noget af områdets fantastiske natur, såsom bjergkæden Alperne i den sydlige del af delstaten. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen i den nordøstlige del af Østrig.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Sankt Pölten, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Du kan finde billeje flere steder i centrum af Sankt Pölten, blandt andet er der et Hertz-biludlejningskontor i Josephstrasse 36 og et Cars4Fun i Brandströmgasse  10.  Du kan også finde lejebiler i Pernerstorferstr. (Ihr Tai Gruber Ltd).

Steder du kan opleve med billeje i Sankt Pölten

Den største attraktion i området omkring Sankt Pölten er uden tvivl den østrigske hovedstad Wien, der kun ligger omkring 65 kilometer (ca. en times kørsel) fra Sankt Pölten. Her kan du opleve nogle af Østrigs og Centraleuropas største kulturelle og historiske seværdigheder og gå i fodsporene på nogle af den europæiske histories største personligheder, der enten boede eller opholdt sig i byen.

Af andre seværdige byer, der ligger inden for en overskuelig afstand af Sankt Pölten i en lejebil, kan nævnes:

  • Krems an der Donau (ca. 32 kilometer)
  • Amstetten (ca. 72 kilometer)
  • Spitz an der Donau (ca. 46 kilometer)
  • Mariazell (ca. 80 kilometer)

Nyttige links

Besøg Sankt Pöltens officielle rejseportal her (bemærk, portalen findes desværre kun på tysk)

Læs om billeje i Østrig generelt her.

Find den billigste lejebil i Sankt Pölten Find Billeje her --> Sammenlign priser her