Billeje i Slovakiet

Oplev storslåede bjerglandskaber og besøg hyggelige byer med billig billeje i Slovakiet, og få mest muligt ud af din ferie i dette smukke, bjergrige land. I søgemaskinen her på Billeje.info finder du nemt den billigste lejebil.

Slovakiet. Lej din bil på Billeje.info

Oplev hyggelige byer i Slovakiet med billeje. Foto: Juan Ramon Rodriguez Sosa

Slovakiet – en ung nation

Slovakiet ligger i Centraleuropa omgivet af land til alle sider med grænser op til Ungarn, Østrig, Ukraine, Polen og Tjekkiet, som sammen med Slovakiet fremtil 1993 udgjorde Tjekkoslovakiet. Før Slovakiet blev en del af Tjekkoslovakiet i 1918, var landet en en del af det ungarske kongerige. I dag udgøres den største minoritet i Slovakiet da også af netop ungarere, og der tales i nogle områder ungarsk.

Som rejsemål er det især de mange naturskønneområder i foreksempel Tatra-bjergene, der tiltrækker besøgende. Men med egen lejebil, har du også masser af muligheder for at udforske et væld af gamle slotte, chateauxer og gamle byer.

Hovedstad og største by i Slovakiet er Bratislava, som ligger i den sydvestlige del af landet ved Donau-floden. Hovedstaden er Slovakiets kulturelle centrum og et eksempel på en by med en flot gamle bydel, som er velbevaret med kirker, paladser og brostensbelagte gader, hvor du kan betragte byens leben fra caféer og restauranter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lufthavne og infrastruktur

Slovakiet er kun lidt større end Danmark og har en god infrastruktur, så med billeje kan du nemt kan besøge de fleste af landets seværdigheder.

Flyver du til Slovakiet, er det oplagt at bestille billeje med afhentning direkte i lufthavnen. Der ligger en lufthavn ved Bratislava, som blandt andet Ryanair benytter. Der er dog også flere nærliggende lufthavne i nabolandende, som kan være gode alternativer såsom Wien Lufthavn, der ligger blot 35 kilometer fra Bratislava. Hertil flyver for eksempel Norwegian fra København.

Billigste billeje i Slovakiet

Du finder let den billigste billeje i Slovakiet i søgemaskinen øverst på denne side, som indsamler aktuelle priser på lejebiler fra alle de anerkendte biludlejningsselskaber. I prisen er blandt andet inkluderet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring, men ingen skjulte gebyrer.

Find den billigste lejebil i Slovakiet Find Billeje her --> Sammenlign priser her