Billeje i Bratislava

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Bratislava. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Bratislava, men finder i søgemaskinen herover også nemt og hurtigt finde den billigste billeje i Bratislava fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Bratislava panorama. Lej bil på Billeje.info

Panorama over Bratislava. Foto: Stano Novak, Creative Commons Attribution 2.5

Bratislava

Skal du besøge Slovakiet for første gang, er hovedstaden og landets største by, Bratislava, et godt sted at starte.

Bratislava med omtrent 428.000 indbyggere (2009) er både Slovakiets økonomiske og kulturelle centrum med talrige museer, teatre og gallerier. Her kan du også i den gamle bydel – Starý Mesto – slentre i smalle gader, betragte bylivet og de smukke bygninger fra en af de mange caféer.

Det store slot, som ligger på en bakketop ved floden Danube, er for eksempel bestemt et besøg værd. Det er dog ikke kun i den gamle bydel, du kan udforske interessant arkitektur. I Bratislava findes således også mange imponerende eksempler på mere moderne og måske mere dyster arkitektur, navnlig fra Sovjet-æraen.

Du vil tydeligt fornemme, at Bratislava har en lang historie med indflydelse fra mange folkeslag. Byen har været hovedstad i Kongeriget Ungarn, Tjekkoslovakiet og nu det uafhængige Slovakiet.

Vil du besøge seværdighederne i og specielt uden for Bratislava er billeje en oplagt mulighed. Adskillige biludlejningsfirmaer har kontorer i Bratislava lufthavn, ligesom mange af dem også har kontorer inde i selve byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Bratislava

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Bratislava blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Bratislava har som et naturligt trafikknudepunkt direkte vejforbindelser til Østrig, Ungarn, Tjekkiet og resten af Slovakiet. Det er derfor også en oplagt mulighed at fortsætte din rejse videre fra Bratislava med billeje.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Slovakiet.

Find den billigste lejebil i Bratislava Find Billeje her --> Sammenlign priser her