Billeje i Bratislava Lufthavn

Bestil din billeje i Bratislava lufthavn med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i den slovakiske hovedstad Bratislava og den øvrige Bratislava-region.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Bratislava lufthavn, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Bratislava og Slovakiet i dit helt eget tempo.

Bratislava lufthavn

Bratislava lufthavn. Foto-kredit: Roman Toldy. Oploadet under licensen CC BY-SA 4.0.

Information om Bratislava Lufthavn

Bratislava Lufthavn bærer det officielle navn Letisko M. R. Štefánika og har lufthavnskoden BTS. Lufthavnen ligger på adressen Ivanská cesta, 820 01 Bratislava, Slovakiet, omkring 9 kilometer nordøst for bymidten. Lufthavnen, som betjener omkring 2,3 millioner passagerer om året, er den naturlige adgang til Bratislava og det øvrige Slovakiet, hvis du ønsker at flyve.

Bratislava Lufthavn er Slovakiets største lufthavn og betjenes blandt andet af Ryanair, som har talrige forbindelser hertil fra resten af Europa. Til Danmark flyver blandt andet Norwegian.

Vil du hurtigt og nemt videre ind til byen fra Bratislava Lufthavn, er det ikke busser eller taxier, du skal satse på. Det kan være omstændelig at finde ud af den offentlige transport og ikke alle taxichauffører overholder aftalte priser, hvorfor det er en fordel at bestille billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Bratislava Lufthavn

Der er pt flere store internationalt kendte biludlejningsfirmaer tilstede i Bratislava lufthavn, såsom Enterprise, Sixt, Hertz og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Bratislava og Dalmatien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Bratislava lufthavn online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Bratislava lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Bratislava lufthavn

Der findes mange interessante og seværdige steder i , som du kan opleve med en lejebil fra Bratislava lufthavn, foruden naturligvis Bratislava selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Bratislava lufthavn, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af lufthavnen.

  • Bratislava (ca. 9 km)
  • Senec (ca. 25 km)
  • Trnava (ca. 43 km)
  • Nitra (ca. 86 km)
  • Trencin (ca. 119 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme i Bratislava her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Slovakiet.

Find den billigste lejebil i Bratislava Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her