Billeje i Rusland

Med billeje i Rusland har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Rusland med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Rusland fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Rusland du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Rusland med en udlejningsbil

I flere århundere har verden spekuleret på hvad man skal synes om Rusland. Landet er skiftevis blevet rapporteret som et land med stor rigdom og ubeskrivelig fattigdom, grusomme tyranner og store hjerner, generøse gæstfrihed og geskæftig bureaukrati, smukke balletter og industrielle uhyrligheder. Det eneste vi kan sige er at man bliver nød til at finde ud af det på egen hånd. Rusland er utroligt stort og derfor også meget forskelligt fra område til område. I en udlejningsbil har du mulighed for at kunne opleve disse mange forskelligheder på egen hånd.

I rusland finder man landskaber i iskolde tundra og solbeskinnede strande, tætte gran skove og dybe og mystiske søer, sneklædte bjerge og svajende græslandskaber. Man kommer heller ikke uden om de gamle fæstninger, luksuriøse paladser, smukke kirker og landsbyer som ikke har ændret sig i århundred. Med en udlejningsbil har du mulighed for at se hvorfor Rusland simpelthen er forbløffende.

Find billig billeje i Rusland med Billeje.info

Moskva, Rusland – Oplev Rusland på egen hånd med billeje fra billeje.info – Foto: Ed Yourdon

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Rusland

Ruslands store geografiske afstande og kulturelle forskelle betyder, at biludlejning er den ideele løsning hvis du gerne opleve en masse af landet. Det russiske Fjernøsten, er for eksempel på størrelse med Europa. En fornuftig tilgang til Rusland er at se det som en samling af lande, der hver især fortjener at blive udforsket.

Hvis man søger kulturelle og arkitektoniske oplevelser bør man holde sig til det “europæiske Rusland”, som er området vest for Uralbjergene. Er du mere ude efter Ruslands barske terræn, bør man besøge Sibirien og Fjernøsten. Dette er et område man nemmest udforsker ved hjælp af biludlejning.

Alternativt kan man besøge landets mange skisportssteder eller de mange flotte floder hvor man kan få en uforglemmelig tur med en båd. Når man er i Rusland må man heller ikke gå glip af et af de mange verdenskendte Banja, som er et traditionelt russisk dampbad. Efter man har prøvet et af disse vil man føle sig forfrisket og klar på nye eventyr.

Find den billigste lejebil i Rusland Find Billeje her --> Sammenlign priser her