Billeje i Skotland

Skotland byder på en eventyrlig natur, der er nemt tilgængelig med en lejebil. Foto: Jamie Campbell

Skotland er et fantastisk land. Selvom det plages af dårligt vejr, så er Skotland og dets folkefærd bare noget, der skal opleves. Landet er fyldt af smukke åer og tætte skove og når solen den titter frem, så ligner det noget fra et eventyr. Med billeje i Skotland kan du køre rundt mellem de mange traditionsrige landsbyer og selv være herre over din tur.

Skotland er kendt for deres gode whiskey, og den skal du også give dig selv lejlighed til at prøve, men der er også mange andre spændende ting at afprøve på dine smagsløg. Især lam, oksekød, vildt, ørred og laks er helt i top, det kan dog godt være lidt pebret – prisen altså!

Det kan godt anbefales at køre rundt i det skotske højland i et par dage. Med en lejebil bestemmer du selv tempoet, og du kan stoppe ved en lille charmerende kro, når du er blevet sulten – eller træt!

Du kan vælge at leje din bil i hovedstaden Edinburg og tage derfra. Du kan også hente din billeje direkte i lufthavnen eller fra Glasgow by – som er den største i Skotland.

Vi anbefaler, at du bestiller din billeje i Skotland hjemmefra. Så ved du, hvad du kan forvente, og du behøver ikke stresse rundt for at finde den rigtige bil til den rigtige pris, når du først er kommet frem. Det bliver samtidig billigere, hvis du booker online hjemmefra gennem Billeje.info. Prøv vores søgemaskine og se hvilke priser du kan få på billeje i Skotland.

Om biludlejning i Skotland hos Billeje.info

Hvis du lejer en bil i Skotland, så vil du opnå præcis den frihed du behøver, når du besøger dette frodige og grønne landskab. I en lejet bil kan du udforske det charmerende landskab med de grønne bakker helt på egen hånd og i dit eget tempo. Samtidig sparer du tid og penge, i forhold til at benytte offentlig transport eller arrangerede ture. Hos Billeje.info kan du vælge mellem mange forskellige lejebiler til fornuftige priser, ligesom du kan afhente din lejebil på forskellige destinationer. Ved at leje en bil hos Billeje.info sikrer du dig således en nem og fleksibel start på ferien.

Besøg Skotland i udlejningsbil

Skotland anses for at være hjemsted for nogle af verdens smukkeste landskaber med den mest uspolerede natur. Besøg Loch Lomond, hvor man kan besøge Stirling Castle og Trossachs i Braveheart Country. Læg også turen forbi den kosmopolitiske by Glasgow, hvor kulturlivet blomstrer med mange arrangementer indenfor kunst, musik og teater. Edinburghs middelalderlige charme vil fascinere enhver, der besøger byens slot og Grassmarket. De skotske entusiaster bør besøge destillerierne i Glenlivet og Oban, som er åbne for offentligheden. Som du bevæger dig rundt i Skotland i din lejebil, vil du nyde de mange maleriske landsbyer og de smukke bugter.

Fakta om Skotland

Småt er godt, men på trods af landets lille størrelse, så har Skotland bestemt mange fantastiske seværdigheder at byde på. Skotland kan tilbyde noget for enhver smag. For de historisk interesserede, så er der få byer der kan sammenlignes med Edinburgh og Glasgow. For de sultne, kan Skotland byde på haggis, men man bør heller ikke gå glip af Aberdeen Angus oksekød, eller røget laks fra Dumfries & Galloway. De tørstige kan smage på den uforlignelige malt whisky fra Isle of Islay eller Oban. I Højlandet og de Nordlige Øer kan man opleve det vilde bjerglandskab, mens det kolde brusende vand skyller imod de Ydre Hybrider. Interesserer man sig for dyrelivet kan man opleve oddere, ørne, hvaler og delfiner, og skal man på bjergvandring, så er der over 300 ’Munros’ at vælge imellem; de karakteristiske skotske bjerge.

Landet har en turbulent historie, og en fascinerende geografisk struktur, og man kan besøge masser af slotte, og landsbykroer, og Skotland byder også på spændende aktiviteter, såsom kanosejlads, golf, fiskeri eller Caber Tossing; pælekast.

Skotland har været en del af Storbritannien siden 1707, men har formået at opretholde en særskilt identitet gennem de sidste 300 år. Landet fik atter sit eget skotske parlament i Edinburgh i 1999, hvilket markerede en voksende tillid til landet samt en stolthed over landets bedrifter.

Sådan lejer du en bil i Skotland

Når du lejer en bil i Skotland hos Billeje.info, så kan du påbegynde den perfekte ferie i Skotland, som mange går og drømmer om. Vi tilbyder en god kundeservice samt rimelige priser, og vi gør alt hvad vi kan for at sikre, at du bliver tilfreds med din udlejningsbil i Skotland. Du kan læse mere om biludlejning i Skotland her på vores hjemmeside, hvor du også kan booke din udlejningsbil direkte online.

Bestil leje af bil i Skotland

Find billig billeje i Skotland og kør en tur rundt og oplev de fantastiske landskaber på den skotske ø. En køretur rundt på øen er en seværdighed i sig selv, og dette lader sig selvfølgelig bedst gøre, hvis I har en lejebil til rådighed.

Oplev Skotland med lejebil

For whisky-entusiaster, er en tur til Skotland et must. Fra en af landets rent a car firmaer, kan I leje en bil og køre ud og besøge et eller flere af de mange whisky-destillerier, som har åben for rundvisning for turister. Det er ofte gratis eller rimelig billigt at få adgang til rundvisningerne.

Lej en bil i Skotland

Et af de mest populære og oftest omtalte turistattraktioner i Skotland er naturligvis søen Loch Ness i det skotske højland, der er mest kendt for at huse det berømte monster Nessie, som i dag er Skotlands mest kendte varemærke.

I finder nemt leje af bil online, og besøger I Skotland i jeres ferie, er det en rigtig god idé at tage en køretur rundt på øen. Skotland byder på den skønneste natur, som I ikke må gå glip af. Er I mere til byliv, vil et ophold i Glasgow være sagen. Her kan I samtidig tage et smut forbi stadion hos et af landets mest populære klubber.

Hvis du flyver til London med et af de mange billige tilbud, der går dertil, og rejser derfra til Skotland, er det oplagt at leje din direkte ved ankomsten til lufthavnen. Du kan her læse om billeje i Londons største lufthavne, Heathrow lufthavn, Gatwick lufthavn og Stansted lufthavn.