Billeje i Ungarn

Bestil en lejebil via Billeje.info til jeres ferie i Ungarn og tag på oplevelse i dette spændende land, der byder på både berømte kurbade, smuk natur, historiske byer og fantastisk arkitektur.

Find den billigste billeje i Ungarn

Med billeje i Ungarn får du mulighed for at opleve flere sider af Ungarn. I den dynamiske hovedstad Budapest, som består af de to områder Buda og Pest, delt op af floden Donau, vil du få en oplevelse af at være midt i mellem nutid og datid. I området Pest, som emmer af storbystemning, kan I gå i tyrkiske termalbade, som Ungarn især er berømt for. I det vestlige Buda, som er den største, men dog mere tilbageholdte del af hovedstaden, er de smukke Buda-bjerge et besøg værd.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Book biludlejning i Ungarn

Budapest og resten af Ungarn er en fantastisk og interessant blanding af både vesteuropæisk og østeuropæisk kultur på én gang. Bestiller i biludlejning i Ungarn, kommer I nemt og hurtigt rundt i landet og oplever mest muligt af dette spændende land.

Book leje af bil til jeres ferie i Ungarn og oplev også landet uden for hovedstaden, hvor en køretur ud til den kæmpestore Balaton-søen, som nærmest er et lille hav inde i landet, sikkert vil være et hit for hele familien.

Lej en bil i Ungarn

Tag på bilferie i Ungarn med hele familien. Bestiller i biludlejning i Ungarn fra en af landets lufthavne, sparer I køreturen derned og I kommer nemt rundt til landets mange seværdigheder.

Ungarn har mange spændende attraktioner og seværdigheder, og kendes udefra især på sine smukke bygninger. Ungarn emmer af gamle traditioner og fornyelse på en gang, og landet har i mere end tusinde år været under indflydelse fra både vestlige og østlige kulturer og traditioner, hvilket skaber et smukt sammenhæng, som I kan opleve ved at køre en tur rundt i landet i jeres lejebil.

Oplev Ungarn med en udlejningsbil

For de yngste turister er en tur i Nyari Bobpalya sikkert sagen. Tag jeres lejede bil hen til denne park, hvor børnene kan køre på bobslæde, selv i forårs- og sommerperioden.

Det er nemt og hurtigt at finde billig billeje i Ungarn fra vores rent a car søgefunktion her på siden. Når I ankommer til Ungarn, vil I opleve et meget smukt land, der er hjemland for hele otte punkter på UNESCOs verdensarvsliste. Det nok mest besøgte område blandt turister må være hovedstaden Budapest, hvor man blandt andet kan nyde et af byens berømte kurbade, gå en tur langs floden Donau eller strøget Vaci utca ned til Frihedsbroen.

Find den billigste lejebil i Ungarn Find Billeje her --> Sammenlign priser her