Billeje i Tjekkiet

Den tjekkiske republik ligger midt i Europa, hvor de gamle handelsveje fra vest til øst og nord til syd krydser hinanden. Med billeje i Tjekkiet får du mulighed for at opleve alt, hvad dette fortryllende land har at byde på – i dit helt eget tempo. Her på Billeje.info hjælper vi dig med at finde den rigtige bil til den bedst mulige pris.

En lejebil giver dig chancen for at både nyde Tjekkiets storslåede natur og de mange skønne gamle byer. Du har friheden til når som helst at parkere bilen for at vandre en tur i den smukke natur eller udforske en seværdighed nærmere uden at skulle tænke på køreplaner.

Tjekkiet Prag
Prag er Tjekkets mest populære rejsemål, men med billeje vil du opdage, at landet også har meget andet at byde på. Foto: Dennis Sylvester Hurd, CC BY 2.0

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Tjekket som for eksempel en kilometerbegrænsning. Vi anbefaler derfor altid, at du læser lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Udforsk Tjekket med billeje

Besøg Tjekkiets fantastiske hovedstad Prag, et eventyrligt sted med kirketårne helt op i skyerne og gammel middelalderarkitektur. Restauranterne og de mange barer i Prag er også en oplevelse værd, og mulighederne for shopping er rigelige.

Du kan også køre til den kulturrige Moravske Slovacko region, hvor tradition og historie hænger fast i væggene i de smukt dekorerede landsbyer. Eller kør i din lejebil til det magiske slot Karlstein, som ligner noget fra et eventyr.

Er du til natur bør du køre til de smukke Sumava bjerge og se de uberørte skove. Alt i alt er der massere at opleve i Tjekkiet og med biludlejning i Tjekkiet får du muligheden for selv at styre slagets gang.

I vores søgemaskine, som du finder i toppen af siden, kan du søge billeje i Tjekket bland alle de store biludlejningsselskaber. Priserne er altid opdateret til de aktuelle kampagnepriser og det er altid billigere at bestille online hjemmefra end at bestille, når du først er ankommet. God tur!

Tjekkiet – miniguide med fakta og tips

Tjekkiet er lokaliseret i det centrale Europa omgivet af Østrig, Polen, Tyskland og Slovakiet. De fire hovedregioner er Bøhmen, Tjekkiske Schlesien, Mähren og hovedstaden Prag. Den smukke by Prag plejede at være berømt, som et sted man tog hen i weekenden pga. de lave priser, men som antallet af turister er steget, lige så er priserne. Tjekkiet har en rig kulturarv og arkitektur, som gør landet til et unikt og smukt sted at besøge. Nogle steder som er værd at se er slottet i byen Kroměříž, som blev brugt i filmen Amadeus (som handler om Amadeus Mozart). Olomouc er en østligt liggende universitetsby med mange monumenter som kan findes på UNESCOs verdensarvsliste. Er man til Grand Prix kan dette ses i Brno, som er Mährens største by.

Hvis du planlægger, at besøge landet for at se mange af de festivaler der bliver afholdt kan bl.a. den Tjekkiske pendant til Sankt Hans ses den 30. april, hvor der fejres pálení čarodějnic (”hekseafbrænding”) anbefales. Tjekkiet er med i Schengen-samarbejdet, som betyder at borgere fra mange lande (inkluderende dem i EU) ikke behøver visa for at komme ind.

Hovedlufthavnen er Ruzyne, hvor Czech Airlines holder til. Der er også internationale lufthavne i Ostrava, Brno, Pardubice og Karlovy Vary hvor der kan flyves til storbyer i Europa. Mange billige luftfartsselskaber flyver til disse lufthavne, og du kan afhente din udlejningsbil fra dem alle. Hvis du ikke planlægger, at flyve kan du tage toget fra næsten alle omkringliggende europæiske byer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning Tjekkiet – nemt og billigt online med Car Trawler

Se priser online fra Car Trawler biludlejning, priserne i Tjekket starter fra 120 kr om dagen.

Biludlejning Tjekkiet er den billigste måde at rejse mellem byer som Prag, Jeseník, Karviná og Brno og områderne Mähren og Bøhmen. Prag er især en populær destination og er på UNESCOs verdensarvsliste. Mange turister kommer også til Tjekkiet årligt for at se Grand Prix som afholdes i Brno. Du kan køre til Tjekkiet, som ikke har nogen kyst, igennem nabolandene Polen, Tyskland, Slovakiet og Østrig – det kan dog ske, at du skal købe en billet for at gøre det.

Biler med automat- og manuelt gear kan lejes fra ca. 500 kr. om ugen og er ideelle i forretningsøjemål eller som bil til ferie.

Biludlejning Tjekkiet er den hurtigste og billigste måde at opleve de charmerende og smukke byer og landskab.

Da skilte i Tjekkiet kan være umulige, at forstå for besøgende vælger mange at leje GPS for at være sikre på ikke at køre forkert. Da bilister kan køre utilregneligt og vejene ikke ligefrem er perfekte, kommer biler fra Billejeinfo med en fuldt dækkende ansvarsforsikring, som inkluderer biltyveri og sammenstød. Derudover er der 24 timers hotline, så du altid kan få hjælp til problemer – store eller små.

Da moms og vejafgift allerede er inkluderet i vores lave priser, er der derfor ingen skjulte udgifter eller omkostninger. Du kan vælge ud fra hundrede af forskellige biler på vores hjemmeside som fx Volkswagen Golf, Mitsubishi Lancer og Subaru Legacy. Når det kommer til betaling accepterer vi alle populære kreditkort og valuta – og om muligt ingen afbudsafgift.

At leje biler billigt har aldrig været lettere, og vi giver også mulighed for forskellige opsamlings- og afleveringssteder. Prøv at indtaste dine ønsker i søgemaskinen det er nemt og hurtigt at få et overblik. Vælg fra et stort udvalg af biler med mulighed for at afhente bilen på et af de mange steder i Tjekkiet.

Leje af bil i Tjekkiet

Find en lejebil fra rent a car firmaer Tjekkiet. Hvad enten I tager til hovedstaden Prag eller en af de mindre byer i landet, er det en god idé at finde leje af bil, når man er besøgende i Tjekkiet.

I Tjekkiets næststørste by, Brno – eller Brünn – vil man kunne opleve byens flotte slotte, kirker og katedraler, som bestemt er et besøg værd, hvis man er i nærheden. For de historie- eller religionsinteresserede, vil det være en god idé at besøge byen Kutna Hora i provinsen Bøhmen, hvor man finder Kostnice Sedlec, som er et mindre kapel ved Alle helgens-kirken, der er besmykket med knogler og kranier fra mere end 40.000 mennesker.

Lejebil i Tjekkiet

I kan nemt finde billig billeje i Tjekkiet online til jeres ferie. I den tjekkiske hovedstad, Prag, vil man med en lejebil til rådighed med fordel kunne komme rundt og se og opleve nogle af byens mange interessante bygninger og monumenter. I 1992 blev hovedstaden optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af den utrolige arkitektur, der er i byen.

Tjekkiets hovedstad er de senere år blevet et yndet mål, og kom hurtigt op at stå efter de markante oversvømmelser i 2002, som ikke ødelagde nogle større monumenter.

Find den billigste lejebil i Tjekkiet Find Billeje her --> Sammenlign priser her