Billeje i Letland

Med billeje i Letland har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Letland med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Letland fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Letland du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Letland med en udlejningsbil

Letland er på mange områder stadig et uopdaget land for turister. Mange mener dog at Letland bliver den nye legeplads for de rige. Letland er et land i forandring og er ved at ryste sit gamle billede af sovjetunionen af sig. Idag er letland et levende, gådefuldt og helt fortryllende sted at rejse rundt i.

Landet er forfriskende uhøjtideligt og formår at glæde de fleste rejsende. Dette er måske også fordi de turister der kommer til Letland ikke har den store forventning da det ikke er et land man “normalt” rejser til, men dette vil måske ændre sig efter ens første besøg.

Med en udlejningsbil i Letland har man mulighed for at udforske landet på egen hånd og ikke mindst i eget tempo.

Find billig billeje i Letland med billeje.info

Smukke stenhuse, omringet af den vidunderlige natur i Letland – oplev Letland med billeje fra billeje.info. Foto: Dainis Matisons

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Letland

Med biludlejning kan man for eksempel tage til den travle hovedstad Riga, der med sit pumpende natteliv, brostensbelagte gader og forunderlige art-nouveau arkitektur er en af Østeuropas mest sjove byer. Kører man lidt væk fra hovedstaden, vil tempoet gå lidt langsommere. Her finder man historiske landsbyer så langt øjet rækker, der nærmest er frossent i tiden.

Trods voksende popularitet, er Letland stadig et af de steder, hvor du kan omfavne den ubesejrede sti og blive en frygtløs eventyrer og udforske terræn som ikke er blevet betrådt før. Fra smuldrende slotte i Sigulda, til Jūrmala og dens dragende resorts på kanten af det is-blå Østersø. Sommeren er en særlig magisk tid, tusmørke kommer omkring midnat og klokken 04:00 er det lyst igen. Efter de lange, mørke vintre som huserer i Letland, synes letterne fast besluttet på at opsuge så meget lys som muligt og hele landet udstråler en hektisk, turboladet energi, som er vidunderlig at opleve.

De lokale pubber som ligger rundt omkring må man ikke gå glip af. Her kan man få lokal øl og der er altid en god atmosfære. Nationalparken Gauja i det østlige Letland, er også et must for naturelskere og er let at komme til hvis man benytter sig af biludlejning.
Det er svært at tro, denne lille, livlige nation har rusket sig fri fra det russiske kvælertag for mindre end to årtier siden, fordi, trods flere års intens lidelse under sovjetiske og nazistisk erhverv, har Letland en ro og charme der sjældent findes andre steder i Europa.

Find den billigste lejebil i Letland Find Billeje her --> Sammenlign priser her