Billeje i Toronto

Velkommen til min guide med information og gode råd om billig biludlejning i Toronto i Canada. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Toronto, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber i alle byer og lufthavne i Canada. God fornøjelse!

Generelt om Toronto

Canadas største by og hovedstaden i Ontario-provonsen ligger smukt placeret ved bredden af Lake Ontario, en af de store søer mellem Canada og USA.

Toronto har omkring 2,8 millioner indbyggere (5,5 i Stortoronto) og udgør et af landets vigtigste centre for handel og finans. Befolkningen er sammensat af mange etniske grupper, og du vil derfor i gaderne ofte høre sprog fra alle dele af kloden. Det anslås, at omtrent halvdelen af indbyggerne er født uden for Canada. Her lever således blandt andet store kinesiske, italienske og portugisiske befolkningsgrupper.

Netop det at Toronto er en af verdens mest multikulturelle storbyer, er med til at gøre den til et interessant rejsemål. Samtidig er Toronto blandt andet tidligere kåret til en af de bedste byer at leve i og har det laveste kriminalitetsniveau af de nordamerikanske storbyer.

Befolkningens mangfoldighed kommer særligt til udtryk i kulturlivet, hvor der blandt andet er et væld af koncerter og festivaler i løbet af året. Du kan også bruge meget tid på at udforske byens mange gallerier og museer, ligesom der naturligvis også er masser af muligheder for at shoppe, gå i biografen eller opleve en af de berømte hockey-kampe.

Det er gode forbindelser med fly til Toronto, som betjenes af både en international og regional lufthavn. Toronto Pearson International Airport ligger blot omkring 30 kilometer fra bymidten, hvilket afhængigt af trafik er en tur på 30 minutter i bil.

Få flere tips og informationer til oplevelser når du skal holde ferie i området hos det lokale turistbureau i Toronto.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Toronto

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Toronto fra en bred vifte af biludlejningsselskaber i Canada. Du finder både de kendte selskaber som Hertz, Avis, SIXT og Europcar, men også mindre lokale firmaer som meget ofte har de bedste tilbud og priser. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen når du bestiller din bil igennem CarTrawler som er formidler af lejebiler i Toronto.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Husk også at du kan afhente og aflever din bil på to foskellige lokationer, f.eks hvis du flyver ud til en lufthavn og hjem fra en anden. Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Canada.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Toronto i Canada som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil, og det gælder uanset om du bestiller din bil igennem CarTralwer eller en anden formidler af billig billeje f.eks Auto Europe eller Holidays Auto.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

For at finde de billigste tilbud kan du med fordel benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Toronto, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Indstil for eksempel filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Toronto Find Billeje her --> Sammenlign priser her