Billeje Messina

Bestil din billeje i Messina på Sicilien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Messina og Sicilien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Messina, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Messina og Sicilien i dit helt eget tempo.

Messina

Messina. Foto-kredit: Gilberto Gaudio – commons-wikimedia. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Generelle informationer om Messina

Messina, beliggende på den nordøstlige del af øen ved Messina-strædet, er hovedstad i provinsen af samme navn og desuden Siciliens tredjestørste by med omkring 252,000 indbyggere og Italiens trettende-største by.

Byen er blandt andet kendt for dens kommercielle og militære havneanlæg, dens universitet, der blev grundlagt i 1548, dens forarbejdning af landbrugsprodukter (oliven, vin og citrusfrugter) og dens evne til at tiltrække turister fra nær og fjerne, især krydstogts-turister.

Blandt byens seværdigheder er katedralen fra det 12. århundrede med en oprindelig normannisk struktur, kirken Annunziata dei Catalani fra det tolvte århundrede, kirken Santa Maria degli Alemanni fra det trettende århundrede, porten Porta Grazia fra det 16. århundrede, den botaniske have Pietro Castelli ved universitetet, Orion-fontænen tæt på katedralen, Neptune-fontænen ved havnen og museet Galleria d’Arte Contemporanea di Messina m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Messina

Der er pt flere store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Messina, såsom Europcar, Hertz og Avis, og en række lokale billeje-firmaer. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Messina og det nordøstlige Sicilien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Messina online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Messina, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Messina har sin egen lufthavn, men den nærmeste store internationale lufthavn, som er aktuel for nordboere, er lufthavnen i Catania med det officielle navn Catania-Vincenzo Bellini Airport, der ligger omkring 90 kilometer fra Messina. Du kan læse om billeje i Cantania lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Messina

Der findes mange interessante og seværdige steder på Sicilien, som du kan opleve med en lejebil fra Messina, foruden naturligvis Messina selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Messina, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Siracusa (ca. 162 km)
  • Catania (ca. 96 km)
  • Taormina (ca. 52 km)
  • Augusta (ca. 141 km)
  • Cefalu (ca. 159 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sicilien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sicilien.

Find den billigste lejebil i Messina Find Billeje her --> Sammenlign priser her