Billeje Trapani

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Trapani på Sicilien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Trapani kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Trapani
Trapani er et god udgangspunkt for at udforske Sicilien med billeje. Foto: MemoryCatcher, Pixabay.

Generelle informationer om Trapani

Trapani, beliggende på den nordvestlige del af Sicilien, er hovedstad i provinsen af samme navn. Byen har knap 70.000 indbyggere og udgør et vigtigt punkt for fiskeri af især tunfisk med sin store fiskeri-havn og fiskeflåde. Historisk har byen rødder tilbage til de sagnomspundne elymere, som herskede på den nordvestlige del af øen før alle de mere kendte folkeslag, som fønikerne, grækerne, romerne, vandalerne, østgoterne og araberne gjorde sig gældende.

Blandt de største seværdigheder er barok-paladset Palazzo della Giudecca, kirken Sant’Agostino fra det fjortende århundrede, fontænen Fontana di Tritone, katedralen bygget i 1421, barokkirken Badia Nuova og svævebanen til Monte Erice med udsigt til den afrikanske kyst på klare dage. Der er også flere strande i nærheden af byen. Lejer du en bil, kan du dog for eksempel nemt køre nordpå til badebyen San Vito lo Capo, der er kendt for sin skønne sandstrand.

Billigste billeje i Trapani

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du hurtigt finde den billigste billeje i Trapani blandt de forskellige biludlejningsselskaber i byen. Du skal således blot angive, hvornår du har brug for en lejebil for at få en hurtig oversigt med priser fra Avis, Hertz, Europcar eller andre udlejere i byen. Med i lejeprisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du har spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Trapani Lufthavn

Ankommer du til Trapani Lufthavn (TPS), der lokale også er kendt som ‘Vincenzo Florio Trapani Airport’, er det i de fleste tilfælde mest praktisk at bestille din lejebil med afhentning her. Så slipper du helt for at bekymre dig om at skulle med bus eller taxi det sidste stykke frem til din feriebolig.

Bestil en lejebil i Trapani Lufthavn

Derfor skal du leje en bil i Trapani

Umiddelbart forekommer Trapani med sin beliggenhed på det vestligste Sicilien måske ikke som det mest oplagte udgangspunkt for at udforske resten af Sicilien. Medmindre du tilbringer en lang ferie her, skal du da heller ikke forvente at nå omkring til alle øens seværdigheder første gang du besøger Sicilien. Den italienske middelhavsø er trods alt mere end syv gange større end Mallorca.

Vælger du at leje en bil i Trapani, kan du dog ikke desto mindre nå omkring til mange af Siciliens største seværdigheder og bedste strande. Det tager for eksempel ikke meget mere end en halv times tid at køre til Segesta, en af de vigtigste arkæologiske attraktioner på øen med et gammelt græsk tempel (fra ca. 430 f.Kr.). Vil du mærke historiens vingesus, kan det ligeledes anbefales at køre en tur op til den lille naboby Erice, som udover middelalderstemning byder på en flot udsigt over havet.

Billeje i Trapani giver dig naturligvis ikke kun mulighed for at udforske seværdigheder og besøge nabobyer i dit eget tempo. Med en lejebil får du også mange flere muligheder for at nyde godt af Siciliens største attraktion: badestrandene. Når du lejer en bil, er det nemt at tage hele familien med til afsidesliggende strande, hvor I kan nyde en afslappende dag. Ligeledes kan du selv teste om San Vito di Capo, der ligger omkring 45 minutters kørsel fra Trapani, lever op til sit omdømme som Siciliens bedste strand.

Besøg nærliggende destinationer med billeje

Trapani er vokset vældig meget siden 2. Verdenskrig, og så godt som næsten spredt sig helt ned til foden af Monte San Giuliano. Grundet sin beliggendenhed tæt på de populære destinationer Erice og Segesta, som er let at komme til, hvis man har benyttet sig af en billeje, er byen vokset betydeligt gennem de senere år. Mange af byens historiske bygninger er bygget i Barok stil.

Biludlejning i Trapani er en god idé, da det giver mulighed for at nyde seværdighederne uden at have et bestemt tidsskema at skulle rette sig efter og uden at skulle bekymre sig om udgiften til andre transportmidler rundt omkring på Sicilien.

Der er ikke nogen speciel dårlig årstid at besøge Trapani på. Men forår og sommer er nok alligevel de bedste tidspunkter. Trapani er en god by at bo i, hvis man ønsker at rejse rundt på Sicilien, eller hvis man blot ønsker at stoppe op for et kortere ophold under en længere tur rundt i Italien.

Se flere attraktioner med billeje

Billeje er nødvendig, hvis man vil nyde følgende af de nærliggende attraktioner:
Church of Sant’Agostino, bygget i 14. hundred tallet.
Baroque Palazzo della Giudecca eller Casa Ciambra.
De nærliggende strande ved Scopelle må man heller ikke undlade at besøge. (det er strandene ved Scopelle man ser i slutningen af filmen Ocean’s Tvelve), og de er lette at besøge, såfremt du har en lejet bil.
Der er et saltmuseum i Nubia på vejen til Marausa, som fortæller om saltminerne i området, og igen, billeje er nødvendig, såfremt du har planer om at besøge dette museum.

Læs mere om Trapani på det lokale turistbureaus hjemmeside.

Billigste billeje i Trapani

Book leje af bil i Trapani, som ligger på den vestkysten af den italienske ø, Sicilien, og er hovedstad i regionen af samme navn. Med billeje i Trapani, kommer I nemt rundt i byen og på Sicilien, og kan nemt opleve området i eget tempo.

Det er både nemt og billigt at finde biludlejning i Trapani. Med en lejebil til rådighed kan I blandt andet opleve den imponerende basilika i Trapani, som oprindeligt blev bygget i 1300-tallet, og som indeholder en marmorstatue af Trapanis Madonna. Og har man interesse for arkitektur og fine bygningsværker, bør man samtidig også besøge byens katedral samt de to kirker, St. Agostino og St. Maria di Gesú.

Er man til afslapning på stranden i sin ferie, er der rig mulighed for dette ved strandene ved Lida San Giuliano eller Marausa Lido.

Oplev byerne rundt omkring Trapani med en lejebil til rådighed

Rent størrelsesmæssigt kan Trapani opleves på et par dage, selv uden en lejebil til rådighed. Men der er masser af gode grunde til at leje sig en bil i Trapani, da man derved får mulighed for at opleve nogle af de andre smukke byer, der også ligger rundt omkring på Italiens største ø, Sicilien. Den bedste pris på billeje i Trapani får I ved at bestille bilen i god tid hjemmefra.

Find den billigste lejebil i Trapani Find Billeje her --> Sammenlign priser her