Billeje i Trapani Lufthavn

Trapani Lufthavn (TPS), som også hedder ‘Vincenzo Florio Trapani Airport’, ligger halvejs mellem Marsala og Trapani på Siciliens vestkyst. Lufthavnen er hovedindgangen til det vestlige Sicilien og naturligvis i særdeleshed Trapani provincen. Billeje i Trapani Lufthavn med CarTrawler giver dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse på Sicilien.

Trapani seværdighed. Lej bil på billeje.info

Besøg seværdighederne på Sicilien med billeje fra Trapani Lufthavn. Foto: Francesca Cappa

Trapani Lufthavn har både en civil og en militær del, men siden lavprisflyselskabet Ryanair gjorde sit indtog i maj 2009, er lufthavnens trafik af ferierejsende til Sicilien vokset kraftigt. I december 2009 modtog Trapani Lufthavn således årets rejsende nummer én million og siden er væksten fortsat, hvilket gør lufthavnen til Siciliens tredje travleste lufthavn. For danske rejsende til Sicilien er Trapani Lufthavnen således også interessant, da Ryanair flyver direkte hertil fra Billund 3 gange om ugen.

Oplev Sicilien med billeje fra Trapani

Med en lejebil fra Trapani Lufthavn er alle Siciliens seværdigheder og attraktioner inden for din rækkevidde. Vil du koncentrerer dig om seværdighederne i Trapani-provinsen og på den vestlige del af øen, er det for eksempel oplagt at benytte billeje til at besøge nogle af de arkæologiske parker eller de smukke fredede naturområder såsom Zingaro reservatet, ligesom du naturligvis også bør benytte friheden med billeje til at besøge nogle af de små hyggelige byer langs kysten og de dejlige strande.

Samme år som Ryanair åbnede sine ruter til Trapani, blev man i øvrigt færdig med en omfattende renovation i lufthavnen. Udover en forbedring af forholdene for de rejsende i selve lufthavnsteminalen betød det også bedre forhold for biludlejningsfirmaer i Trapani Lufthavn, som fik et nyt parkeringsområde til deres lejebiler med dobbelt så mange pladser som før.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Bestil billeje i Trapani Lufthavn

Mens der ikke er nogen direkte togforbindelse til Trapani Lufthavn, er der til gengæld gode vejforbindelser. Benytter du billeje fra Trapani Lufthavn er der således blot omkring 15 kilometers kørsel til både Trapani og Marsala (mod henholdsvis nord og syd), ligesom de 90 km til Palermo via motorvejen A29 også nemt klares med lejebil.

I søgemaskinen fra CarTrawler øverst på siden her på Billeje.info kan du bestille billeje fra adskillige biludlejningsfirmaer i Trapani Lufthavn. Du finder således lejebiler fra flere af de store internationale mærker samt nogle af Italiens største biludlejere i Trapani lufthavnen. Vælge for eksempel mellem lejebiler fra firmaer som Avis, Hertz, Sixt og Europcar til din ferie på Sicilien. Vi anbefaler, at du reserverer billeje hjemmefra, så du er sikker på, at der står en lejebil i Trapani Lufthavn klar til dig ved ankomst.

Seværdigheder og attraktioner i Trapani

Trapani er en traditionel italiensk fiskerby. Derfor er der også stadig i dag en industri, der afhænger meget af fiskeri. Dette er i sig selv en meget sjov oplevelse, da du således har mulighed for at smage de forskellige lokale delikatesser, der bliver budt på rundt på mange af restauranterne. Det er også en af årsagerne til, at mange flere turister vælger at tage til Trapani, da netop denne charmerende fisker-stemning tiltrækker mange turister fra både det italienske fastland, men også resten af Europa. Kulturelt er der også meget at tage sig til. Folk i byen går meget op i religiøse traditioner, hvorfor det også kan være sjovt opleve sådan noget som ‘Misteri di Trapani’, der udspiller som omkring påske, og hvor mange af byens borgere deltager. Billeje i Trapani Birgi Lufthavn er en god idé for dem, der vil have et helhedsindtryk af, hvad Trapani er for en by.

Trapani har 70.000 indbyggere og er ikke blandt de største i Italien, men har nok at byde på alligevel. Med en lejebil fra Trapani Birgi Lufthavn vil du opleve, at din ferie bliver mere overskuelig, og du kan nå mange af de ting, der omgiver dig. Det er vigtigt at føle sig godt tilpas, når man ankommer til Trapani, og billeje kan være en af de ting, der gør, at din ferie bliver som planlagt.

Bestil billeje i Trapani Birgi Lufthavn allerede, før du tager af sted. På den måde kan du være sikker på, at det hele står klart, når du lander. Det er for dig den bedst mulige oplevelse, der tæller, så snart du er landet – og når du har en bil, er alting muligt.

Trapani er Sicilien, når det er bedst. Der er ingen tvivl om, at der om bare få år vil være mange flere turister, end der er i dag.

Transportmuligheder fra Trapani-Birgi lufthavn

På Sicilien er der mange ting, der foregår lokalt, og derfor er der også mange busser, der kan bringe dig rundt i Trapani området. Det gælder også afstanden mellem Trapani Birgi Lufthavn og byen Trapani. Det kan dog godt være noget af et besvær at finde ud af, hvilken bus der går direkte. Især fordi der er flere busser at vælge imellem, og hvor mange af dem går til landsbyer i andre retninger. Det sikre valg er derfor billeje fra lufthavnen, da du på denne måde kommer hurtigt rundt uden problemer.

Billeje i Trapani Birgi Lufthavn kan være løsningen på alle dine transport-problemer under rejsen. Det giver din ferie den perfekte ramme, hvor du selv bestemmer, hvilket tempo tingene skal ske i.

Billig billeje i Trapani-Birgi lufthavn

Det er både nemt og billigt, så det kan være svært at se, hvorfor man skulle lade være. Der er mange ting at opleve i Trapani, så billig billeje fra Trapani Birgi Lufthavn er løsningen for turisten, der vil have mest muligt ud af sin ferie.

Sicilien emmer af gode oplevelser, så det er op til dig at sørge for at sørge for lejebilen i Trapani Birgi Lufthavn, således at du kan få set alle de ting, der bare venter på dig i Trapani.

Besøg Trapani Birgi Lufthavs officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Trapani lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her