Billeje i Cefalu

Tag med familien på bilferie til Siciliens nordkyst med billeje i Cefalu. Find og book leje af bil via Billeje.info, hvor du altid finder de bedste priser fra biludlejningsfirmaer, der har biler til leje på Sicilien.

Udlejning af bil i Cefalu på Sicilien

Med billeje i Cefalu når I nemt rundt til byens og områdets seværdigheder. Tag for eksempel jeres lejebil ud og kør en tur langs havnen, eller tag en gåtur på Piazza Marina, hvor I finder små fiskerbåde og hyggelig stemning.

Cefalu, der ligger på det nordlige Sicilien, byder på skøn natur og ikke mindst en fin, hvid sandstrand, som er en af Siciliens bedste af slagsen, og hvis I er til mere aktiv ferie, er der mulighed for at bestige ‘La Rocca’, der giver den perfekte udsigt over det meste af byen. Med biludlejning i Cefalu på Sicilien kommer I nemt til både havn og strand, der bestemt skal opleves, hvis ferien holdes her.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Book en lejebil i Cefalu

Lej en bil i Cefalu i Italien og kør en tur ind til den gamle by, hvor I kan gå en tur i de smalle gader. I centrum af Cefalu by ligger den imponerede domkirke, som man også bør køre en tur ud til, hvis man har bestilt en udlejningsbil til sin ferie på Sicilien.

Med biludlejning i Cefalu har I alle muligheder for at nå rundt til byens mange spændende seværdigheder og I kan tilmed køre en tur rundt på resten af Sicilien, hvis I ønsker det. I Cefalu er der noget for enhver smag, om man er til hyggelige gåture, afslapning på stranden eller om man vil klatre på den berømte klippe La Rocca.
Find og bestil billig billeje i Cefalu online hjemmefra, så kan I afhente bilen, når I ankommer til Cefalu på Nordsicilien, og I er samtidig garanteret den bedste pris.

Udlejning af bil i Cefalu

Cefalu har en af Siciliens absolut bedste og smukkeste sandstrande, og har man brug for en dag til at slappe af i, er det oplagt at tage sin lejebil ud til stranden ved Cefalu. Midt i selve Cefalu by ligger byens domkirke, som bestemt også er et besøg værd. Domkirken er et imponerende bygningsværk og er også en af Cefalus helt store vartegn.

Find billig billeje i Cefalu

Med en lejebil i Cefalu kommer I nemmest rundt i byen og området i det nordlige Sicilien. Klatrer I op ad La Rocca – et andet af Cefalus vartegn – får I byens måske bedste udsigt, og I kan besøge ruinerne fra Il Tiempo di Diana, Dianas tempel, der ligger på La Rocca.

Find den billigste lejebil i Cefalu Find Billeje her --> Sammenlign priser her