Billeje Ragusa

Bestil din billeje i Ragusa på Sicilien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på den sydøstlige del af Sicilien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Ragusa, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Ragusa og den sydøstlige del af Sicilien i dit helt eget tempo.

Ragusa

Ragusa. Foto-kredit: Antonio.scribano. Oploadet under licensen CC BY 3.0.

Generelle informationer om Ragusa

Ragusa, beliggende mellem to dybe dale på den sydøstlige del af Sicilien, er med sine ca. 75.000 indbyggere hovedstad i provinsen af samme navn. Byen blev erklæret for kulturel og historisk verdensarv sammen med syv andre byer i Val di Noto-området i 2002. UNESCO´s udmærkelse skyldes, at byerne i Val di Noto-området er kendetegnet af en sjælden homogen senbarok-arkitektur, der er et resultat af byernes genopbygning efter et kraftigt jordskælv i 1693.

Byen er delt i to dele; den lavestbeliggende og ældste del af byen, kaldet Ragusa Ibla, og den nyeste og højstbeliggende del, kaldet Ragusa Superiore. De to bydele er adskilt af en dyb kløft, kaldet Valle dei Ponti, men samtidig forbundet via fire broer.

Blandt de største seværdigheder er katedralen San Giovanni Battista i Ragusa Superiore, katedralen San Giorgio i Ragusa Ibla, den normannisk byggede kirke Sant’Antonino i Ragusa Ibla, det arkæologiske museum i Ragusa Superiore og Zaggo-paladset i Ragusa Ibla m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Ragusa

Der er i skrivende stund to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Ragusa, Hertz  og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Ragusa og den sydøstlige del af Sicilien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Ragusa online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Ragusa, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste lufthavn er Comiso lufthavn, der ligger kun omkring 31 km fra byen, men for rejsende fra Skandinavien kan det bedre betale sig at flyve til Catania lufthavn, der ligger omkring 106 km fra byen. Læs om billeje i Catania lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Ragusa

Der findes mange interessante og seværdige steder på Sicilien, som du kan opleve med en lejebil fra Ragusa, foruden naturligvis Ragusa selv, der byder på masser af store kulturelle og historiske seværdigheder.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Ragusa, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Gela (ca. 57 km)
  • Siracusa (ca. 81 km)
  • Catania (ca. 105 km)
  • Canicatti (ca. 133 km)
  • Agrigento (ca. 135 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sicilien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sicilien.

Find den billigste lejebil i Ragusa Find Billeje her --> Sammenlign priser her