Billeje i Comiso Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Comiso Lufthavn. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Comiso Lufthavn på Sicilien og kan i søgemaskinen ovenfor hurtigt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Comiso Lufthavn

Comiso Lufthavn. Foto: Sal73x, Creative Commons.

Comiso Lufthavn

Comiso Lufthavn (kode: CIY)- også kendt som Vincenzo Magliocco Airport – ligger på det sydøstlige Sicilien tæt ved byer som Ragusa (27 km) og Vittoria, ligesom den også ligger godt placeret for dig, som er på vej mod Agrigento (120 km), Taormina (142 km) eller badebyen Marina di Ragusa (36 km).

Oprindeligt var lufthavnen udelukkende til militært brug, men overgik i løbet af 2005-8 til civilt brug. I den forbindelse blev lufthavnen udstyret med en ny, længere landingsbane. Det var dog først i 2013, at lufthavnen officielt blev taget i brug.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lavprisfly og biludlejningsselskaber

Det er især Ryanair’s tilstedeværelse, som de senere år har gjort Comiso Lufthavn til et populært valg blandt ferierejsende, som ønsker at flyve til Sicilien. Det irske lavprisflyselskab tilbyder blandt andet direkte fly hertil fra London Stansted og Frankfurt, hvilket via en mellemlanding giver gode forbindelsesmuligheder fra Danmark. Derudover betjenes lufthavnen af italienske Alitalia med ruter til blandt andet Norditalien.

Der er gode vejforbindelser fra lufthavnen, og vil du hurtigt videre til din endelige destination, er det nemmest da også at benytte billeje. Der er flere biludlejningsselskaber med kontor i lufthavnen, og bestiller du hjemmefra, vil din lejebil stå klar til dig ved ankomst. Så slipper du helt for at bekymre dig om at tjekke busplaner eller at skulle forhandle priser med taxier. I stedet kan du i ro og mag forlade lufthavnen og har desuden med en bil de bedste betingelser for at tage på stressfri udflugter på Sicilien i løbet af ferien.

Du kan læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Find den billigste billeje i Comiso Lufthavn

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Comiso Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber, som blandt andet omfatter store internationale firmaer som Hertz, men også mindre, lokale udlejere. Du kan leje alt fra små, prisvenlige modeller i mini- og økonomiklassen til store, rummelige biler med god plads til en storfamilie eller ekstra bagage. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Italien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Comiso Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Comiso Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Comiso Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her