Billeje Siracusa

Velkommen til information og gode råd om billeje i byen Siracusa på Sicilien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Siracusa kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Siracusa

Siracua, beliggende ved Siracusa-bugten ud til det Ioniske Hav på den sydøstlige del af øen, er hovedstad og største by i provinsen af samme navn med sine omkring 123,408 indbyggere. Byen er kendt for sin lange og dramatiske historie, der antages at gå 2700 år tilbage og for at have udgjort ét af Middelhavets kulturelle og arkitektoniske centre i antikken; blandt andet er det her, at den legendariske græske matematiker, fysiker, astronom og ingeniør Arkimedes – også kaldet Arkimedes fra Syrakus (den græske koloni, der var forløberen for dagens Siracusa) – blev født.

Siracusa blev i 2005 sammen med Necropoli di Pantalica optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Blandt byens største seværdigheder er det græske Apollon-tempel ved Piazza Emanuele Pancali; det græske teater, der er et af de største af sin slags i verden; et romersk amfiteater; Zeus-templet beliggende ca. 3 kilometer uden for byen, fra det sjette århundrede f.Kr.; katedralen fra det syvende århundrede; den byzantinske basilika Santa Lucia extra Moenia; slottet Castello Maniace fra det trettende århundrede m.fl.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Siracusa

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Siracusa blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sicilien.

Find den billigste lejebil i Siracusa Find Billeje her --> Sammenlign priser her