Billeje Augusta

Bestil din billeje i Augusta på Sicilien med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser i Augusta og det østlige Sicilien.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Augusta, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Augusta og det østlige Sicilien i dit helt eget tempo.

Augusta

Augusta. Foto-kredit: Salvo Marturana. Oploadet under licensen CC BY 2.0.

Generelle informationer om Augusta

Augusta – med et indbyggerantal på lidt under 35.000 – ligger på den østlige del af Sicilien i provinsen Syracuse ved det Ioniske Hav. Byen blev grundlagt af kejser Frederik II og er idag især kendt for at rumme én af Italiens mest betydningsfulde havne og en række olieraffinaderier.

Byens gamle del udgør en ø og er forbundet med fastlandet via to broer, hvoraf den ene stammer fra dens grundlæggelse og kaldes Den Spanske Port, mens dens den anden blev bygget i nyere tid og kaldes for Viaduct Frederick II af Swaben.

Blandt byens seværdigheder er en lang række kirker, såsom  San Domenico, S. Francesco di Paola, Cristo Re, Maria SS. Assunta, San Sebastiano, Santa Maria del Soccorso og Santa Maria delle Grazie, foruden Forti Garsia e Vittoria og det berømte slot, Castello Svevo, bygget af Hohenstaufen-slægten, der som sagt også grundlagde byen med kejser Frederik II i spidsen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Augusta

Der er pt to store internationalt kendte biludljeningsfirmaer tilstede i Augusta, nemlig Europcar og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen i byen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie i Augusta og det østlige Sicilien. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Augusta online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til byen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Augusta, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Den nærmeste internationale lufthavn er den store lufthavn i Catania med det officielle navn Catania-Vincenzo Bellini Airport, der ligger omkring 29 kilometer fra Augusta. Du kan læse om billeje i Cantania lufthavn her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Augusta

Der findes mange interessante og seværdige steder i det østlige Sicilien, som du kan opleve med en lejebil fra Augusta, foruden naturligvis Augusta selv.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning fra Augusta, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af byen.

  • Siracusa (ca. 35 km)
  • Catania (ca. 46 km)
  • Taormina (ca. 99 km)
  • Messina (ca. 141 km)
  • Ragusa (ca. 102 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Sicilien her.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Sicilien.

Find den billigste lejebil i Augusta Find Billeje her --> Sammenlign priser her