Billeje i Georgia

Georgia – og specielt statens største by Atlanta – er en populær destination i USA. Staten er dog større end de andre på Østkysten og billeje er et must. Find den billigste biludlejning i Georgia i vores søgemaskine ovenfor.

En traditionel flodbåd i Georgia. Kilde: Humberto Moreno

Biludlejning åbner Georgia for den besøgende; ganske som det også gør sig gældende for mange af de andre sydstater, ligger mange af de største seværdigheder på landet uden for byområderne. Med billeje er du sikker på at kunne nå ud og opleve det egentlige Georgia.

USA er ikke just kendt for imponerende offentlig transport og denne mangel er særlig udpræget i sydstaterne, så biludlejning bør stå øverst på huskelisten, hvis turen går til Georgia.

Biludlejning Georgia

Georgia har Florida mod syd, og med en billeje er det muligt at tage en tur ind i det nordlige og centrale del af denne stat.

Georgia er med sine knap 10 millioner indbyggere blandt de ti største stater i USA – rent befolkningsmæssigt. Hvad geografisk udstrækning angår, er Georgia den største af de amerikanske stater, der ligger øst for Mississippi, billeje er derfor en oplagt måde at komme rundt og se staten på.

Den største og mest kendte by i Georgia er Atlanta. Selve Atlanta centrum er ikke så stort, og skal man rundt i det omgivende bebyggede område er biludlejning en god ting at have sikret sig.