Billeje i Georgia

Georgia – og specielt statens største by og hovedstad Atlanta – er en populær destination i USA. Staten er dog større end de andre på Østkysten og billeje er et must, hvis du vil nå omkring til alle dele af Georgia. Find den billigste biludlejning i Georgia i vores søgemaskine ovenfor.

En traditionel flodbåd i Georgia. Kilde: Humberto Moreno

Ferskenstaten

Georgia er med over 10 millioner indbyggere blandt de ti største stater i USA – rent befolkningsmæssigt. Hvad geografisk udstrækning angår, er Georgia ligeledes den største af de amerikanske stater, der ligger øst for Mississippi-floden. Billeje er derfor den mest oplagte måde at komme rundt og se staten på.

Har du en bil til rådighed, kan du nyde godt af netværket af såkaldte Interstate Highways, hvor det især er I-85, I-75, I-20 og I-95, som knytter Georgia til nabostaterne. Indenfor staten er der derudover tusindvis af kilometer highways, som gør det nemt at nå rundt til alle seværdigheder og byer i lejebil. USA er desuden ikke just kendt for imponerende offentlig transport og denne mangel er særlig udpræget i sydstaterne, så biludlejning bør stå øverst på huskelisten, hvis turen går til Georgia.

Kælenavnet for Georgia er “Peach State” til trods for dyrkningen af pekannødder og peanuts har større økonomisk betydning. Den største og mest kendte by i Georgia er Atlanta, hvor blandt andet Coca Cola som et af flere store amerikanske firmaer har sit hovedsæde. Er du fan af den søde drik, kan du i Atlanta besøge et helt museum dedikeret til Coca Cola. Her kan du prøve alle eksisterende smagsvarianter og selv få lov at eksperimentere med opskriften. Selve Atlanta centrum er ikke så stort, men med billeje kan du også udforske de omkringliggende forstæder.

Biludlejning i Georgia

Bestiller du biludlejning i Georgia, åbner den charmerende stat sig for dig . Ganske som det også gør sig gældende for mange af de andre sydstater, ligger mange af de største seværdigheder på landet uden for byområderne. Med billeje er du sikker på at kunne nå ud og opleve det egentlige Georgia.

Brug søgemaskinen her på Billeje.info, som stilles til rådighed af CarTrawler, til finde den billigste billeje i Georgia. Her kan du sammenligne priser på lejebiler fra de mange forskellige udlejere i staten, hvilket inkluderer store, internationale firmaer som Avis, Hertz og Enterprise, men også mindre, lokale udbydere.

Lufthavne i Georgia

Når du bestiller din billeje i Georgia i søgemaskinen her på siden, bestemmer du naturligvis selv, hvor du vil afhente bilen. Søgemaskinen dækker således alle større byer og lufthavne i Georgia. Ankommer du med fly, er det mest praktiske normalt at afhente din bil direkte i lufthavnen, så du helt slipper for besværet med offentlig transport.

Hartsfield-Jackson Atlanta International er en af de travleste lufthavne i verden med talrige forbindelser til Europa og Skandinavien.

Savannah/Hilton Head International Airport der er statens næststørste lufthavn, er det oplagte valg, hvis du vil udforske Georgias Atlanterhavskyst.

Populære destinationer med billeje

Selvom det kan anbefales at sætte god tid af til at udforske Georgias egne seværdigheder, er det også oplagt at leje en bil for at køre videre til en af nabostaterne. Mod syd finder du for eksempel et af USA mest populære rejsemål, Florida. Har du en bil, kan du sagtens tage en tur helt ned i den centrale del af denne solskinsstat.

  • Atlanta
  • Augusta
  • Savannah
  • Florida
  • Alabama

Nyttige links

Officiel turisthjemmeside
Statens egen hjemmeside

Find den billigste lejebil i Georgia Find Billeje her --> Sammenlign priser her