Billeje i Augusta Bush Field Lufthavn

Vil du rundt til Augustas mange glimrende golfbaner, er en lejebil en stor fordel. Foto: Florian Fritsch

Lej en bil i Augusta Bush Field Lufthavn, hvis du vil kunne komme nemt rundt til områdets golfbaner og seværdigheder. Billeje giver dig en uovertruffen grad af frihed til at følge dit eget tempo, og bruger du søgemaskinen her på Billeje.info til at bestille din lejebil, er det desuden billigt.

Lufthavnen

Augusta Bush Field Lufthavn, der faktisk officielt hedder Augusta Regional Airport (AGS), ligger omkring 11 kilometer syd for selve Augusta by. Som navnet antyder, er der tale om en af USA’s mindre lufthavne, der kun tilbyder indenrigsruter. Der er dog talrige afgange til Atlanta Lufthavn, hvorfra der er forbindelser til resten af verden, inklusiv Europa.

Lufthavnen blev oprindeligt etableret i 1941 som en del af det amerikanske luftvåbens forberedelser til 2. verdenskrig. I løbet af 1950’erne og 60’erne steg den civile trafik i lufthavnen støt, og frem til i dag har Augusta Bush Field Lufthavn spillet en afgørende rolle for den lokale økonomi.

I 2007 indviede man en helt ny passagerterminal, så trods sin beskedne størrelse fremstår Augusta Bush Field Lufthavn i dag som en moderne, veldrevet lufthavn. Her finder du således alle de faciliteter, du har brug for. Dette inkluderer et godt udvalg af biludlejningsselskaber., der inkluderer Avis, Budget, Enterprise og Hertz.

Golf ved Augusta med lejebil

Hvis du er en stor fan af golf, så bør du planlægge et besøg til Augusta, Georgia. Dette anses som det bedste sted i USA, når det drejer sig om sport. Faktisk er stedet så populært, at byen er blevet en af de mest populære turistdestinationer i staten Georgia.

Den første større og internationale golfturnering, Masters, afholdes her hvert eneste år. Kendte golfspillere såsom Tiger Woods, har konkurreret i Augusta National Golf Club. Denne turnering er dog kun én blandt mange, som afholdes i byen.

En anden turnering er Augusta Top Gun Series, som består af flere mindre turneringer af discgolf, i modsætning til Masters, som er en stor begivenhed afholdt på én gang. Turneringen foregår forskellige steder i byen og er organiseret af The Professional Disc Golf Association. Nogle populære golfbaner er Pendleton King park og Lake Olmstead.

Den mest besøgte turnering, og den der har flest deltagere, er Professional Disc Golf World Championships. Alene i 2017 deltog over 200 discgolfspillere i turneringen, som til sidst blev vundet af Richard Wysocki.

Nemmere med biludlejning i Bush Field Lufthavn

Men før du lægger vejen forbi disse turneringer, bør du sikre dig, at rejsen rundt i Augusta vil forløbe gnidningsfrit. Den offentlige transport er slem nok til hverdag, men er endnu værre i løbet af turneringssæsonen.

Det kan derfor anbefales at leje en bil i Bush Field Airport, så du kan komme omkring frit og uden problemer. Du kan med fordel bestille billig billeje med afhentning direkte i Bush Field Airport, så lejebilen står klar, når du ankommer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer og attraktioner indenfor rækkevidde

  • Augusta National Golf Club, Washington Road.
  • Tallulah Falls
  • Stone Mountain Park

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside
Augusta by har en udmærket officiel hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Augusta Bush Field Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her