Lej en elbil i Orlando Lufthavn

Orlando Lufthavn er ligesom resten af solskinsstaten Florida med helt i front, når det kommer til elbiler. Med et imponerende udvalg af el- og hybridbiler til leje er det nemmere end nogensinde at tage et mere grønt valg. Faktisk er Florida blandt de stater i USA med flest elbiler på vejene. Det inkluderer masser af el-lejebiler fra Orlando Lufthavn.

Med vinden i håret kan du køre videre fra Orlando Lufthavn velvidende om, at dit klimaaftryk er mindre og med elbilens komfort. Læs videre for at finde ud af, hvorfor du skal leje en elbil, og hvordan du nemt og bekvemt kan starte din rejse med et grønt fodaftryk.

Foto: Joël de VriendUnsplash

Fra benzinslugere til elbiler

Selvom du stadig vil se mange store, benzinslugende biler på vejene i Florida, er der for øjeblikket en bemærkelsesværdig forandring i gang. Elbiler er langsomt, men sikkert ved at indtage vejene. Dette skifte afspejler sig også hos biludlejerne, ikke mindst i Orlando Lufthavn. De har nu elbiler fra blandt andre Tesla, Chervolet og Polestar i sortimentet.

Når du lejer en elbil i statens vigtigste lufthavn, tager du del i den grønne revolution, der har ramt Florida. Man investerer i disse år opbygningen af et netværk af ladestationer, hvilket gør det nemt at oplade din elbil undervejs. Det inkluderer for eksempel Tesla’s Supercharger-ladere, der er hurtige at lade ved. Dette betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at løbe tør for strøm, mens du udforsker alle de fantastiske steder, Florida har at byde på med en elbil.

Du finder regelmæssigt ladestationer langs de større highways i Florida og derudover ofte ved populære attraktioner som forlystelsesparker og museer. Det er derfor ikke nødvendigvis spildtid, når du skal lade din el-lejebil.

Også i Florida bliver ladestationer til elbiler et mere og mere almindeligt syn. Foto: J DeanUnsplash
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Hvor langt kan jeg køre med en elbil fra Orlando Lufthavn?

Når det kommer til at udforske de mange skønne steder i Florida med en elbil fra Orlando Lufthavn, er spørgsmålet om rækkevidde naturligvis vigtigt. Udviklingen af batterierne i moderne elbiler er imidlertid kommet langt. De fleste af de moderne el-lejebiler har derfor imponerende rækkevidder på helt op til 400 til 500 kilometer på en enkelt opladning.

Vælger du at leje en elbil i Orlando Lufthavn, er den typisk er 80-100 procent opladet ved udlevering. Du kan derfor nå ganske langt omkring, før du behøver at lade. Der er for eksempel kun omkring 340 km ned til feriefavoritten Fort Lauderdale. Vil du endnu længere sydpå helt ud ad den spektakulære highway til spidsen af Florida Keys, må du nok indregne et stop til opladning undervejs. Det er der talrige muligheder for undervejs.

Book et hotel med egen lader

Især hvis du planlægger lange dage med spændende eventyr i din lejebil på el, er det en fordel at bo på et hotel med egen ladestander. Nogle hoteller i Florida har nu valgt at tilbyde ladestationer til deres gæster. Dette giver dig mulighed for at starte dagen med en fuld opladning og ofte klare hele dagens udflugter helt uden at skulle bekymre dig om opladning.

Det er dog værd at bemærke, at visse faktorer kan påvirke din elbils rækkevidde. Kørestil spiller en rolle, da for eksempel aggressiv acceleration og høj hastighed bruger mere strøm. Desuden kan de varme temperaturer i Florida i sommermånederne påvirke batteriets ydeevne. Men generelt kan du med lidt omtanke og det voksende netværk af ladestationer i staten udforske Florida uden bekymringer om at løbe tør for strøm.

Foto: Keith LukeUnsplash

Billigere at leje en elbil i Orlando Lufthavn

Florida er et af USA’s mest eftertragtede rejsemål. Med millioner af turister, der strømmer til staten året rundt, er der derfor en intens konkurrence mellem biludlejningsfirmaerne om at tiltrække kunder. Florida er derfor et af de billigste steder at leje en bil i USA. Det er en oplagt chance for at leje en billig elbil i Orlando Lufthavn.

Elbiler og hybridbiler er efterhånden en del af flåden hos alle de store biludlejere. I Orlando Lufthavn finder du dem alle. I selve lufthavnsbygningen inkluderer det blandt andre Alamo, Avis, Budget, Enterprise og Hertz. Dertil kommer et væld af mindre, lokale udlejere, der ligger “off-airport” blot en kort tur med shuttle-bus væk.

I søgemaskinen her på siden kan du nemt sammenligne lejepriser på elbiler i Orlando Lufthavn fra alle udlejerne med én søgning. Det er en stor fordel, når du ønsker at finde den laveste lejepris eller vil se hele det tilgængelige udvalg af biltyper.

Få flere tips og gode råd til leje af en elbil

Find den billigste lejebil Lej en elbil i Orlando Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her