Billeje i Queenstown Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Queenstown Lufthavn. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Queenstown Lufthavn og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Queenstown lufthavn

Queenstown lufthavn er kendt som en af de flottest beliggende lufthavne i verden. Foto: Jason Pratt, Creative Commons.

Queenstown Lufthavn

Der er blot 10 minutters kørsel fra lufthavnen, som ligger i Frankton, til det centrale Queenstown. Den endnu forholdsvis lille lufthaven benyttes af omkring 1,7 millioner passagerer årligt (2016), men dette tal forventes at stige de kommende år i takt med en stigende efterspørgsel på rejser til New Zealand’s “adventure capital”.

Queenstown Lufthavn har været i kommerciel drift siden 1950’erne, men det var først da Air New Zealand etablerede en rute fra Sydney i 1995, at især skiturister begyndte at benytte lufthavnen. Siden har væksten var stærk i både passagertal og nye flyselskaber med ruter til både indenrigs- og udenrigsdestinationer. Du kan for eksempel flyve direkte hertil fra new zealandske byer som Auckland, Christchurch og Wellington samt Sydney, Melbourne og Brisbane i Australien.

Lufthavnen er New Zealand’s mest travle set i forhold til helikopterflyvninger, som sammen med mindre fly her ofte bruges til sightseeing-ture til Milford Sound og Mount Cook.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Queenstown Lufthavn

Vil du nemt ind til byen eller videre til resten af områdets mange spændende seværdigheder, er det mest oplagte at leje en bil fra et af firmaerne i lufthavnen. Her finder du i terminalbygningen eller få minutters gang herfra internationale firmaer som Avis, Budget, Enterprise, Hertz og Thrifty, mens også en bred vifte af lokale udlejere, som ofte har ligeså gode tilbud.

Brug søgemaskinen ovenfor til at finde den billigste billeje i Queenstown Lufthavn fra de forskellige biludlejningsfirmaer. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Queenstown Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Queenstown Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Queenstown Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her