Billeje i Wellington

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Wellington. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Wellington og i søgemaskinen ovenfor kan du nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Wellington panorama

Udsigt over Wellington. Foto: Dean S. Pemberton, Creative Commons.

Wellington

New Zealands hovedstad som ligger ved den sydlige spids af nordøen, er kun landets næststørste by (efter Auckland), men anses for at være det kulturelle centrum. Det er således i Wellington, du finder National Art Gallery, National Library, Museum of New Zealand, Te Papa, samt adskillige teatre og gallerier. Wellington er også centrum for landets filmindustri, og der er rig mulighedfor at tage på sightseeingsture til for eksempel Lord of the Rings optagesteder.

Dertil kommer en høj koncentration af farverige markeder, butikker, barer, caféer og restauranter, der er kendt for et højt gastronomisk niveau.

Wellington kaldes også for “the Windy City”, og der er da også kun sjældent vindstille i byen takket være beliggenheden ned til havet omgivet af bjerge. Til gengæld kan byens knap 400.000 indbyggere nyde godt af omkring 2.000 solskinstimer årligt.

Udover attraktionerne i selve byen, er der masser af oplagte udflugtsmål, hvis du lejer en bil. Kør for eksempel en tur til Hutt Valley, hvor du finder nogle af regionens bedste vandre- og cykelruter samt charmerende kystbyer. Mod øst er Wairarapa-regionen ligeledes et godt bud på en dagsudflugt med billeje, især hvis du holder af god mad og vin. Her blot en times kørsel fra Wellington er der gode muligheder for at tage på vinsmagning og udforske mange fantastiske restauranter og caféer i hyggelige byer.

Du kan finde flere tips til seværdigheder i Wellington på det officielle turistbureaus hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nemt at komme omkring i lejebil

Mens den tætte bymidte er nem at udforske til fods, er billeje den nemmeste og mest komfortable løsning, hvis du også vil besøge nogle af seværdighederne uden for byen. Wellington ligger på New Zealand’s største hovedveje – State Highways 1 og 2 – så du har god forbindelse til resten af landet.

Man kører i venstre side, men derudover er det nemt at køre bil i New Zealand, hvor der som regel kun er let trafik på vejene, der er af god standard. Det er dog let at undervurderer afstande, særligt i de bjergrige egne, og du bør derfor afsætte god tid. Du kan finde mere information om færdselsreglerne i folderen udgivet af den new zealandske regering.

Billigste billeje i Wellington

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Wellington fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Søgemaskinen indhenter nemlig priser fra både de store, internationale udlejere som Avis, Europcar og Hertz, men også lokale udbydere. Med i prisen for din lejebil er normalt fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Wellington Lufthavn

Wellington International Airport (WLG) ligger i forstaden Rongotai omkring 5 kilometer sydøst for centrum af Wellington. Den letteste måde at komme det sidste stykke indtil byen er med billeje. Du finder en stribe forskellige biludlejningsselskaber lige ved bagageudleveringen. Har du booket din billeje hjemmefra, behøver det derfor ikke tage ret mange minutter før du er på vej videre fra lufthavnen.

Bestil din lejebil med afhentning i Wellington Lufthavn

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Wellington som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Wellington, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Wellington Find Billeje her --> Sammenlign priser her