Billeje i Wellington Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Wellington Lufthavn. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Wellington Lufthavn og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Wellington Lufthavn

Wellington Lufthavn

Wellington Lufthavn er udsmykket i et ‘Ringenes Herre’-tema. Foto: itravelNZ, Creative Commons.

Wellington Lufthavn som ligger blot 15 minutters kørsel fra bymidten, er en lufthavn i vækst. Det forventes således, at passagerantallet vil være fordoblet til 10 millioner i år 2030.

Ankommer du fra eller rejser du til udlandet, kan du nyde godt af talrige ‘duty free’ butikker i lufthavnen. Derudover inkluderer faciliteterne gratis Wi-Fi, vekselkontor, samt ikke mindst et stort udvalg af spisesteder og caféer, hvor sulten kan stilles eller tiden fordrives inden afgang.

Lufthavnen har forbindelser til de andre større byer i New Zealand, som ligger mindre end en times flyvning væk. Dertil kommer forbindelser til Australien som udbydes af flere forskellige flyselskaber. Du kan for eksempel flyve direkte til Wellington fra Sydney og Melbourne.

Du kan komme videre fra lufthavnen med taxi og bus, men hvis du planlægger en rundrejse i New Zealand, er det mest oplagt at benytte billeje. Med en håndfuld forskellige biludlejningsfirmaer, har du god mulighed for at finde en bil, som passer til dine behov.

Find mere information om flyafgange osv. på lufthavnens egen hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Wellington Lufthavn

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Wellington Lufthavn fra en bred vifte af biludlejningsselskaber, som i skrivende stund inkluderer Avis, Budget, Thrifty, Hertz og Europcar. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Wellington Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Brug eventuelt filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Wellington Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Wellington Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her