Billeje i Auckland

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Auckland. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Auckland, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Auckland

auckland

Udsigt over Auckland fra Mt Eden. Foto: Angela Bethell, Creative Commons.

New Zealands største by, Auckland, der er hjem for omkring en tredjedel af New Zealands befolkning, ligger på en smal landtange mellem Waitemata og Manukau Harbour. Storbyen er på sin vis ret atypisk fra resten af landet, som især er kendt for sine spektakulære landskaber og unikke natur.

Auckland er også kendt som “City of Sails” på grund af de mange sejlbåde i Waitemata Harbour Hauraki-bugten. Et lige så passende kælenavn kunne dog være “Byen på udslukte vulkaner”, da den er bygget oven på et område med omkring 50 vulkaner. Ingen af disse har dog været aktive i historisk tid, men området anses samlet set stadig for at være aktivt.

Den vulkanske undergrund er årsagen til at Auckland er en ganske bakket by at bevæge sig rundt i. Nogle få vulkaner fremtræder stadig tydeligt i bylandskabet. Fra Mount Eden, 196 m, har du for eksempel udsigt over hele byen og omegn.

Auckland er ikke blot den største By i New Zealand, men også i resten af Polynesien. Mange indbyggere fra mindre stillehavsøer samt resten af Asien er immigreret til Auckland, hvilket er med til at give byen et rigt kulturliv og i nogle kvarterer kan man føle sig helt hensat til en asiatisk storby. Da det desuden kun er et par hundrede år siden, at europæerne kom til New Zealand, hersker der en særlig immigrantkultur i byen.

Man kan nemt bruge et par dage på at udforske byens seværdigheder, men for de fleste som rejser til New Zealand, er byen primært et udgangspunkt for en rejse rundt i resten af det smukke land. Selv hvis du har fast base i Auckland, er billeje en oplagt mulighed for at tage på masser af dagsudflugter for også at udforske de mange smukke områder i nærheden.

Billigste billeje i Auckland

Mens der er gode muligheder for at komme omkring i centrum med bus, er billeje den bedste løsning, når du rejser videre fra Auckland. Lander du i lufthavnen sydvest for byen, er det oplagt at afhente din allerede bil her, så du med det samme har friheden til at sætte dit eget tempo i ferien.

Auckland havn

Foto: Jorge Royan, Wikimedia, Creative Commons.

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Auckland fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Til trods for at der normalt er et stort udbud af lejebiler, er det en god ide at bestille i god tid. Møder du op uden en reservation, kan du særligt omkring de populære ferieperioder nemt risikere at alt er udlejet, eller at kun de dyreste lejebiler er ledige.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Lej en bil i Auckland og opleve mere

Vil du have mest muligt ud af din tid i Auckland og resten af New Zealand, er billeje det hel rette valg. Med en bil er Auckland et ideelt udgangspunkt for både korte dagsudflugter og deciderede bilferier.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære destinationer inden for rækkevidde:

  • Matakana: Naturskønt område 45 minutters kørsel mod nord.
  • Waitomo Caves: En af landets mest berømte grotter. Mulighed for rundvisning.
  • Rotorua: Varme kilder og gejsere.
  • Lake Taupo: Masser af vandsportsaktiviteter i skønne omgivelser.
  • Hobbiton: Et must for fans af Ringenes Herre-trilogien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Auckland som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Auckland, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Nyttige links

Læs mere om attraktioner og seværdigheder på byens officielle hjemmeside for turister her

Find den billigste lejebil i Auckland Find Billeje her --> Sammenlign priser her