Billeje i Auckland Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Auckland Lufthavn. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Auckland Lufthavn og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Auckland Lufthavn

Auckland Lufthavn (Lufthavnskode: AKL) er New Zealands største og mest benyttede lufthavn, som hvert år modtager adskillige millioner passagerer fra hele verden. Lufthavnen udgør en base for Air New Zealand, som herfra har adskillige inden- og udenrigsruter. Lufthavnen betjenes dog også af talrige andre flyselskaber, hvoraf flere har ruter til Europa.

Der er godt 20 kilometer fra Auckland Lufthavn ind til centrum af byen, hvortil der døgnet rundt kører busser, som stopper ved hoteller og centrale pladser. Turen tager på grund af mange stop op til en time.

Vil du hurtigere videre fra lufthavnen, kan du med fordel leje en bil. Det er også det mest oplagt valg, hvis du planlægger en rejse rundt i resten af landet. I ankomsthallens stueetage finder du et godt udvalg af biludlejningsselskaber som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty. Disse tilbyder normalt alle en bred vifte af biltyper lige fra små kompakte modeller til store minivans med plads til mange passagerer eller meget bagage.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Auckland lufthavn

Auckland lufthavn. Foto: Abaconda, Creative Commons.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Auckland Lufthavn

Trods de mange udlejere i lufthavnen anbefales det at reservere sin billeje i god tid hjemmefra. Auckland er et populært udgangspunkt for bilferier i New Zealand, og særligt i populære ferieperioder kan der derfor være rift om de billigste biler.

I søgemaskinen ovenfor kan du finde de bedste tilbud på billeje i Auckland Lufthavn fra de forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Auckland Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Auckland Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Auckland Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her