Billeje i Christchurch

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Christchurch. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Christchurch og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Christchurch

Christchurch

Christchurch er ved at være på foden igen. Foto: Jocelyn Kinghorn, Creative Commons.

Det store jordskælv den 22. februar 2011 bragte sydøens største by i knæ, men Christchurch er godt i gang med at rejse sig. Byen er igen rig på kulturelle tilbud og masser af optimisme.

Den nærliggende lufthavn er den primære forbindelse for udlandske rejsende til New Zealand, hvoraf mange vælger at starte eller slutte ferien med et ophold i selve Christchurch. Trænger du til at strække benene efter en lang flyrejse, kan en spadseretur i byens smukke botaniske have varmt anbefales. I forbindelse hermed ligger Hagley Park, hvor der ofte foregår arrangementer eller sportsaktiviteter.

Mennesket har en kort historie på New Zealand, og de europæiske bosættere slog sig først ned i det der nu er Christchurch i 1840. Er du historisk interesseret, er særligt rollen byen spillede i udforskningen af Antarktisk spændende. Både Robert Falcon Scott og Ernest Shackleton brugte således den nærliggende havn i Lyttelton som udgangspunkt for deres ekspeditioner. Læg eventuelt vejen forbi Canterbury Museum, hvor du kan se adskillige ting, som tilhørte de berømte opdagelsesrejsende.

Se mere om byens seværdigheder på turistbureauets hjemmeside her

Du finder et bredt udvalg af butikker og supermarkeder i bymidten, så der er gode muligheder for at købe det du glemte hjemmefra eller eventuelt forsyne dig med lokale produkter inden rejsen går videre. Christchurch, som har har maori-navnet Ōtautahi, er indgangsporten til Canterbury-regionens mange flotte landskaber og videre til resten af sydøens mange attraktioner.

Billigste billeje i Christchurch

Ligesom det øvrige forretningsliv er ved at vende tilbage til byen centrum, har adskillige biludlejningsfirmaer kontorer i Christchurch.

I søgemaskinen ovenfor finder du nemt billigste billeje fra de forskellige udlejere. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Christchurch som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Christchurch, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.