Billeje i Nelson

Booker du billig billeje i Nelson ligger New Zealands naturskønne Sydø for dine fødder. En lejebil er det ideelle transportmiddel, hvis du vil bruge Nelson som udgangspunkt for en bilferie på Sydøen. Med en bil kommer du nemt rundt til alle de største seværdigheder og kan samtidig opleve de små, ukendte perler, der også er masser af. Find den billigste biludlejning i Nelson i søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du på få sekunder kan sammenligne priser fra hundredvis af biludlejningsselskaber.

Nelson ligger ud til Cookstrædet, der adskiller de Nord- og Sydøen. Foto: Markus Koljonen, CC BY-SA 3.0

Nelson – Sydøens ældste by

Nelson ligger på “toppen” af New Zealands sydø. Faktisk ligger den en smule nordligere end Wellington, den newzealandske hovedstad, på Nordøen. Nelson blev etableret i 1841, hvilket gør den til den næstældste by i New Zealand. Ikke desto mindre har den sammen med forstaden Richmond blot omkring 50.000 indbyggere, hvilket kun lige rækker til en placering i Top 10 over landets største byer.

Nelson, der er opkaldt efter den kendte britiske admiral, er en af landets smukkest beliggende byer. Med omkring 2.500 solskinstimer årligt har kystbyen tilmed et af de bedste klimaer i New Zealand. Selvom byen udgør det økonomiske og kulturelle centrum i Nelson-Tasman regionen og byens beskedne størrelse taget i betragtning byder på et godt butiks- og restaurantliv samt ikke mindst et mangfoldigt kulturliv, er det omgivelserne, der er den store attraktion. Inden for kort køreafstand af Nelson finder du således tre forskellige nationalparker med floder, strande og vandrestier, der indbyder til en aktiv ferie.

Biludlejning i Nelson

Centrum af Nelson er ikke større end at du kan udforske det til fods. Men når du vil længere ud for at opleve nogle af de mange attraktioner og seværdigheder i den omkringliggende region, bør du leje en bil. Det er ganske vist muligt at praje en taxi eller tage på en guidet udflugt, men billeje er en oplagt mulighed for at rejse i eget tempo.

Giv dig selv de bedste betingelser for at få en oplevelsesrig ferie i New Zealand og book billig billeje i Nelson her på Billeje.info. Indtast blot den ønskede lejeperiode i søgemaskinen øverst her på siden for at få en hurtig oversigt over de bedste tilbud fra både velkendte, internationale biludlejningsselskaber som AVIS, Hertz og Europcar, men også lokale, newzealandske udbydere, der ofte har lave priser. Det er langt lettere for dig i stedet for at skulle søge på udlejernes egne
hjemmesider.

Når du booker din lejebil i søgemaskinen, som stilles til rådighed af CarTrawler, vil der som oftest være inkluderet fri kilometer. Du kan altså køre lige så langt du vil i lejeperioden. Det er ideelt i New Zealand, hvor du kommer nemt omkring takket være de gode veje, men hvor kilometerne også hurtigt løber på, hvis du vil udforske hele landet.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Nelson Lufthavn

Nelson Airport (NSN), der ligger 6 kilometer sydvest for byen, har i skrivende stund ikke internationale forbindelser. Lufthavnen benyttes alligevel årligt af over 1 million passagerer. Det er desuden her du finder den største koncentration af biludlejningsselskaber ved Nelson.

Der er ingen offentlig transport til lufthavn, så lander du her, bør du bestille billeje. Ellers er eneste mulighed for at komme videre at hyre en taxi eller en shuttlebus. Da du alligevel nok vil foretrække at have en lejebil til rådighed i New Zealand, giver det desuden god mening at bestille den med afhentning allerede i lufthavnen.

Mange muligheder med billeje i Nelson

Generelt er det nemt at køre bil i New Zealand, når du først har vænnet dig til at køre i venstre side. Du har derfor “frit valg fra alle hylder” med en lejebil til rådighed, hvad enten dit mål er øens andre byer eller nogle af de mange naturattraktioner.

Populære attraktioner inden for rækkevidde

  • Abel Tasman National Park
  • Westport
  • Christchurch
  • Kaikoura
  • Milford Sound

Nyttige links

Du kan finde mere inspiration til oplevelser omkring Nelson hos det lokale turistkontor.

Find den billigste lejebil i Nelson Find Billeje her --> Sammenlign priser her