Billeje i Christchurch Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Christchurch Lufthavn. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Christchurch Lufthavn og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Christchurch lufthavn

Christchurch lufthavn. Foto: FRED, Creative Commons.

Christchurch Lufthavn

Christchurch Lufthavn åbnede i 1940 og blev ti år senere landets første internationale lufthavn. I dag er lufthavnen kun New Zealands næststørste efter Auckland Lufthavn.

Lufthavnen som fik på grund af stigende passagertal nye terminaler så sent som i 2013, er dog den primære indgang til den naturskønne sydø. Christchurch Lufthavn betjenes af en snes flyselskaber med ruter til både inden- og udenrigsdestinationer.

Det tager blot 15 minutter at køre fra lufthavnen til centrum af Christchurch. Der forbindelse med shuttle-busser og taxi, men hvis du planlægger at udforske resten af øen, er billeje den bedste transportmulighed. Selvom afstandende er store, er en lejebil en nem måde at komme omkring på takket være et moderne netværk af motorveje.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Christchurch Lufthavn

De største biludlejere i New Zealand er alle til stede i den internationale ankomsthal som Avis, Budget, Hertz og Thrifty. Dertil kommer de mindre biludlejningsfirmaer, som holder til i eller omkring Christchurch-by.

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Christchurch Lufthavn fra de forskellige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Christchurch Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Christchurch Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Christchurch Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her