Billeje i Rotorua

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Rotorua. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Rotorua og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Rotorua

Gejser i Rotorua. Foto: Public domain

Rotorua

Rotorua er en af de byer på New Zealands nordø, som får flest besøgende. Det er dog ikke selve byen, som tiltrækker de mere end 3 millioner gæster årligt. Det gør derimod den vulkanske undergrund, som på disse kanter kommer så nær jordoverfladen, at Rotoura er blevet berømt for sine vulkaner og gejsere.

Blandt hovedattraktionerne er den 30 meter høje Pohutu-gejser også kaldet Big Splash i Te Puia naturreservatet 3 km syd for byen.

By i sig selv som ligger ned til Lake Rotorua bærer meget præg af masseturismen, men er dog alligevel et besøg værd. Her er blandt andet gode muligheder for at stifte bekendtskab med Maorikulturen. Nu til dags udgør maorierne omkring 35 procent af indbyggerne i byen, og der findes flere spændende attraktioner med maoriernes fortid og kultur som hovedtema.

Har du brug for ideer til dit besøg, kan du med fordel tage forbi turistkontoret på hovedgaden, Fenton Street.

Kører du sydpå fra Rotorua, er byen Taupo et interessant udflugtsmål ved landets største sø. Her venter ligeledes et væld af muligheder for at udforske smuk natur, hvor søen for eksempel indbyder til mange aktiviteter. Byen har gennem de senere år halet kraftigt ind på Rotorua, som en af Nordøens mest populære feriebyer.

Det er dog bare et af de mange interessante udflugtsmål, der findes i nærheden. Dertil kommer at det er oplagt at køre videre på en rundrejse til resten af New Zealands mange seværdigheder med billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Rotorua

Vil du nemt videre fra Rotorua, kan du i søgemaskinen ovenfor nemt finde den billigste billeje fra en bred vifte af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Rotorua som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Rotorua, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Rotorua Find Billeje her --> Sammenlign priser her