Billeje i Rotorua Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Rotorua Lufthavn. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Rotorua Lufthavn og i søgemaskinen ovenfor finder du nemt den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Rotoura lufthavn

Fly på den enlige landingsbane i Rotoura Lufthavn. Foto: Phillip Capper, Creative Commons.

Rotorua Lufthavn

Rotorua Lufthavn som indtil fornyelig var en international lufthavn med regelmæssige flyforbindelser til og fra Sydney, har i skrivende stund kun indenrigsruter. Du kan således flyve til og fra blandt andet Christchurch, Auckland og Wellington.

Når du skal videre fra lufthavnen, finder du adskillige biludlejningskontorer inde i terminalbygningen, lufthavnens eneste. Du kan således blandt andet komme videre med en lejebil fra Avis, Budget, Hertz eller Thrifty.

I bil er der blot 8 minutter fra lufthavnen til det centrale Rotorua. Byen er omgivet af flere populære seværdigheder, hvor særligt den varme undergrund med gejsere er et must-see. Lidt længere væk, ca. én times kørsel, ligger Tauranga, Whakatane og Taupo, som også er interessante rejsemål.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Rotorua Lufthavn

Brug søgemaskinen ovenfor når du er klar til at finde den billigste billeje i Rotorua Lufthavn. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

Vær opmærksom på at der forbindelse med tilbud og kampagner kan gælde særlige betingelser for din billeje i Rotorua Lufthavn – for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Prøv eventuelt at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Rotorua Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Rotorua Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her