Billeje i Dunedin

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Dunedin. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Dunedin og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

University of Otago, Dunedin.

New Zealand første universitet ligger i Dunedin. Foto: Nathan Hughes Hamilton, Creative Commons.

Dunedin

Sydøens næststørste by (efter Christchurch) blev grundlagt af skotske indvandrere midt i det 19. århundrede, hvilket gør det til en af de ældste by i New Zealand. Dunedin var også landets største by frem til slutningen af det 19. århundrede, men den titel er dog i dag overtaget af Auckland.

Selvom Dunedin nu til dag med omkring 120.000 indbyggere blot er landets syvende største, anses byen i kraft af sin lange historie og rige kultur for et vigtigt centrum.

Kulturelt byder byen blandt andet på en stribe spændende galleries, biblioteker, museer og teatre samt ikke mindst gode muligheder for at opleve live musik.

Efter europæisk målestok er bygningerne i Dunedin forholdsvis nye, men du bør dog alligevel lægge vejen forbi for eksempel den gamle togstation fra 1906, som er et kendt eksempel på Edwardiansk arkitektur og nok landet mest fotograferede bygning.

Er det natur, du ønsker at opleve, har du desuden i Dunedin ikke langt til flere enestående seværdigheder såsom verdens eneste albatroskoloni på land, sæler og adskillige andre sjældne dyr.

Find mere information om seværdigheder og aktuelle begivenheder på byens officielle hjemmeside her

Har du en lejebil til rådighed har du et godt udgangspunkt for at opleve sydøens mange andre berømte seværdigheder og attraktioner. Kører du mod nordvest kan du for eksempel besøge Queenstown, der er kendt som landets “Adventure capital” med masser af aktivitetsmuligheder i storslået natur. Ligeledes er det oplagt at benytte billeje til at køre helt ned til Milford Sound, som har et af sydøens smukkeste fjordlandskaber. Mulighederne er mange, når dit udgangspunkt er Dunedin, og med din egen bil, har du den største grad af frihed til at tage på eventyr på dine egne betingelser.

Find den billigste billeje i Dunedin

Brug søgemaskinen ovenfor til at finde den billigste billeje i Dunedin fra den brede vifte af biludlejningsselskaber, som der findes i byen. Det inkluderer både de store, internationale navne som Avis, Hertz og Europcar, men også en række mindre, lokale udlejere, der ofte også har gode tilbud. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Dunedin Lufthavn

Lander du i Dunedin International Airport (DUD), siger det næsten sig selv, at det mest praktiske er at afhente din lejebil her. Så kommer du nemt de sidste 30 kilometer ind til Dunedin og har ikke mindst fra starten fuld frihed til at udforske resten af New Zealand i dit eget tempo. Der er et godt udvalg af biludlejere, som du finder ved at dreje til venstre, når du går ud af lufthavnen.

Lej en bil i Dunedin Lufthavn

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Dunedin som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Dunedin, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Dunedin Find Billeje her --> Sammenlign priser her