Billeje i Dunedin Lufthavn

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Dunedin Lufthavn. Her finder du alt det, du behøver at vide om at leje en bil i Dunedin Lufthavn og kan i søgemaskinen lige ovenfor nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Dunedin lufthavn

Foto: Jer.dv, Creative Commons.

Dunedin Lufthavn

Dunedin Lufthavn (Kode: DUD) har siden 1995 hørt til blandt New Zealands internationale lufthavne, men har dog i skrivende stund blot en enkelt rute til Brisbane i Australien. Der er til gengæld indenrigsforbindelser til Auckland, Wellington og Christchurch.

Lufthavnen, som blev etableret i 1962, har kun én landingsbane og terminalbygning. Her finder du dog alle nødvendige faciliteter såsom hæveautomater, caféer og et par butikker. I lufthavnen finder du desuden adskillige biludlejningsfirmaer. Det anbefales at bestille billeje på forhånd.

Du kan finde mere information om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Lufthavnen ligger omkring 30 km syd Dunedin by, landets ældste, som ligger ude ved østkysten på den sydlige del af Sydøen. Lejer du en bil har du et godt udgangspunkt for at både natur- og kulturoplevelser i nærområdet. Her kan du for eksempel opleve verdens eneste fastlandskoloni af albatrosser, pingviner og sæler.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Dunedin Lufthavn

For at finde biludlejningsfirmaernes kontorer skal du gå ud af terminalens hovedindgang og dreje til venstre. Der er bemanding her, så længe der er flyafgange- og ankomster. Lejebilerne er parkeret umiddelbart ved udlejningskontorerne.

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt finde den billigste billeje i Dunedin fra udlejerne i lufthavnen, som blandt andre tæller Avis, Budget, Europcar og Hertz. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt om kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i New Zealand.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Dunedin Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Sørg derfor for altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for din bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Dunedin Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Dunedin Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her