Billeje i Los Gigantes

Velkommen til vores side med information og gode råd om billeje i Los Gigantes på Tenerife. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Los Gigantes, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje fra både store og små biludlejningsselskaber på Tenerife eller i andre byer og lufthaven i Spanien. God fornøjelse!

Los Gigantes

Udsigt over byen med de karakteristiske klipper i baggrunden. Foto: Vasile Cotovanu, Creative Commons.

Generelt om Los Gigantes

Los Gigantes på det vestlige Tenerife er en af øens populære feriebyer, som trods et stort udbud af hoteller har formået at bevare meget af sin oprindelige atmosfære og charme.

At den lille by, som oprindeligt bestod af et ret isoleret samfund, i dag er blevet til en yndet feriedestination skyldes ikke kun de smukke omgivelser. Los Gigantes er også et af de mest solsikre områder på øen, hvilket i kombination med strandene, det gode udvalg af resturanter og hoteller er en sikker opskrift på en god ferie.

Området mest prominente seværdighed er den store klippeformation, Acantilados de Los Gigantes, som rejser sig lodret op fra havet til op imod 800 meters højde.

Vil du ikke bruge hele ferien på stranden, har du i Los Gigantes desuden alletiders udgangspunkt for at opleve resten af Tenerife. Der er for eksempel ikke langt til den berømte nationalpark, som omgiver Teide-vulkanen. Har du en lejebil til rådighed, er det desuden nemt at krydre ferien med oplevelsesrige udflugter til andre strande, byer og seværdigheder.

Et godt sted at søge mere information eller inspiration til oplevelser i ferien er Wikipedia, men også det lokale turistbureau tilbyder sin hjælp med gode tips og ideer.

Billigste billeje i Los Gigantes

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Los Gigantes fra en bred vifte af biludlejningsselskaber inkl. mindre lokale udlejnings-firmaer. Med i prisen for din lejebil er som udgangspunkt blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen når du bestiller en bil igennem CarTrawler.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje på Tenerife eller på andre rejsemål i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer på Tenerife i Spanien.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Los Gigantes som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler som er formidler af billige lejebiler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip når du er på jagt efter de bedste tilbud på Tenerife er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Los Gigantes, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at kun vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Los Gigantes Find Billeje her -- data-src=