Billeje i Santa Cruz de Tenerife

Tenerife er den største af de kanariske øer, og også en af de øer som tiltrækker flest turister. Hovedstaden på øen er Santa Cruz de Tenerife, også kaldet Santa Cruz. Byen Santa Cruz de Tenerife nærmer siger de 250 tusind indbyggere.

Sightseeing i Santa Cruz de Tenerife

Sådan en stor by byder på mange ting, der kan tilfredsstille stort set alle turister. Store shoppingcentre med mange mærkevarer butikker er altid populært blandt turisterne, da man kan købe mærkevarer til en billig pris, når man er ude og shoppe i byen Santa Cruz de Tenerife.

Markedshaller er også populære i Santa Cruz de Tenerife, og du kan finde mange sjove ting i sådan en markedshal. Også cafeer, restauranter, tapas-barer og andre spisesteder er populære i den farverige storby Santa Cruz de Tenerife.

Af seværdighederne kan kirkerne nævnes. De pragtfulde kirker afspejler den mest dominerende religion i Spanien. Der er også andre smukke bygninger du kan opleve i Santa Cruz de Tenerife, og en gåtur omkring hovedgaden og de andre gader vil give dig et fantastisk smukt billede af byen.

Da Santa Cruz de Tenerife er en storby, så er infrastrukturen i byen fantastisk god. Man kan ikke have en storby, der er svær at færdes rundt i, og da Santa Cruz de Tenerife modtager mange turister hvert år, så har de offentlige myndigheder gjort alt for at gøre det nemt for turister at færdes. Det nemmeste transportmiddel i Santa Cruz de Tenerife er bilen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Santa Cruz de Tenerife

Billeje i Santa Cruz de Tenerife er smart, da man hurtigt kan komme ud til de attraktioner, der er værd at se i byen. Desuden kan du selv planlægge de ting, som er værd at se, og derefter tage ud til dem med familien. Du behøver ikke at vente på busser, eller betale dyre afgifter til Taxaer. Der er nemlig mange kendte strande omkring byen Santa Cruz de Tenerife, såsom Las Teresitas, som ligger ca. 7 kilometer væk fra byen. Hvis du ønsker at besøge sådanne steder på Tenerife, så er det jo en perfekt ide med billeje i Santa Cruz de Tenerife.

Husk at leje bilen inden du tager af sted, hvis du gerne vil undgå at bruge ferietid på at finde en bil, som du kan leje. Biludlejningsfirmaer kan både findes i lufthavnen, men også i selve byen Santa Cruz de Tenerife. Lejer du bilen fra Danmark, så kan du modtage bilnøglerne når du ankommer til øen Tenerife. Det er faktisk lettest at klare alt billeje i Santa Cruz de Tenerife fra Danmark.

Find den billigste lejebil i Santa Cruz de Tenerife Find Billeje her --> Sammenlign priser her