Billeje i Tenerife Lufthavn Syd (TFS)

Bestil din billeje i Tenerife Lufthavn Syd og oplev ferieøen Tenerife med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der er masser af smuk og egenartet natur, små, charmerende kystbyer, fantastiske strande og interessante historiske og kulturelle seværdigheder at opleve på Tenerife – og med biludlejning er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve den populære spanske ferieø i dit helt eget tempo.

Afgangshallen i Tenerife Lufthavn Syd

Afgangshallen i Tenerife Lufthavn Syd. Foto-kredit: Bgabel. Oploadet under licenserne Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported, 2.5 Generic, 2.0 Generic and 1.0 Generic license.

Praktisk information om lufthavnen

Tenerife Lufthavn Syd bærer det officielle spanske navn Aeropuerto de Tenerife Sur og har lufthavnskoden TFS. Den ligger på adressen 38610, Santa Cruz de Tenerife, i kommunen Granadilla de Abona på den sydøstlige del af Tenerife, omkring 6 kilometer fra Los Abrigos, 18 kilometer fra Abades og 61 kilometer fra ø-hovedstaden Santa Cruz de Tenerife. Med sine omkring  10,5 millioner passagerer og omkring 70.000 fly-aktiviteter årligt er lufthavnen den største og travleste lufthavn på Tenerife.

Faciliteter

Tenerife Lufthavn Syd består af en enkelt tre-etagers passager-terminal, hvis hovedniveau, plan 0, indeholder alle indtjeknings- og service-deske, afgangshal, samt ankomst- og bagage-område. Afgangsområdet har 34 boarding-porte, hvoraf otte er udstyret med ombordstigningsbroer. Mens øverste etage, plan 1, indeholder kontorlokaler og transitkorridorer, indeholder kælderniveau, plan -1, ekstra bagagebælter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil i Tenerife Lufthavn Syd

Sammenlign priser på billig billeje i Tenerife Lufthavn Syd med CarTrawler og Billeje.info. Du kan se ledige lejebiler og priser fra alle biludlejningsfirmaer i databasen, som findes i Tenerife LufthavnS yd. Du kan bl.a. se billigste biludlejning fra Avis rent a car, Hertz biludlejning, SIXT billeje og AutoEurope. CarTrawler er blandt de største søgemaskiner, som udlejer biler på Tenerife, og priserne er altid inkl. ubegrænset kilometer, med mindre andet står nævnt i søgemaskinen. Lovpligtige forsikringer og døgnservice er inkluderet, når du lejer bil hos CarTrawler på Tenerife.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie på Tenerife, som visse steder er svært tilgængelig med offentlig transport på grund af sin enestående natur og sin lave befolkningstæthed. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning i Tenerife Lufthavn Syd online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til lufthavnen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Tenerife Lufthavn Syd, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

OBS! To lufthavne på Tenerife

Vær opmærksom på at der findes to lufthavne på Tenerife, nemlig Tenerife Lufthavn Syd og Tenerife Lufthavn Nord. Derfor er det vigtigt, at du bestiller bilen i den rigtige lufthavn og også, at du checker hvilken lufthavn, dit flyselskab flyver til. Fra Danmark kan du flyve fra Aalborg, Aarhus, Billund og Københavns lufthavn til Tenerife med flyselskaber som Ryanair og Norwegian. Norwegian samarbejder med CarTrawler om billig billeje i Tenerife lufthavn og Ryanair samarbejder med Hertz biludlejning. Foruden lavprisselskaberne så er der et stort antal charterselskaber, som flyver til Tenerife på De Kanariske Øer, bl.a. Star Tour, Spies Rejser og Bravo Tours. Alle charterbureauer tilbyder også billeje, når du bestiller din rejse, men det er altid en god ide at sammenligne priser og betingelser, inden du bestiller.

Læs om billeje i Tenerife lufthavn nord her.

Steder du kan opleve med biludlejning fra Tenerife Lufthavn Syd

Blandt de mest populære seværdigheder og oplevelser, som nemt kan nås med en lejebil fra Tenerife Lufthavn Syd, er Tenerifes berømte hovedstad Santa Cruz de Tenerife, som ligger omkring 61 kilometer (ca. 40 minutters kørsel) fra lufthavnen.

Men med en lejebil kan du også nemt nå rundt til Tenerifes øvrige store seværdigheder på dagsudflugter, navnligt til øens legendariske naturseværdigheder, såsom Pico del Teide i Teide nationalpark, Roque Cinchado, Pico Viejo, Cueva del viento, Drago de Icod de los Vinos, Mount Guajara, Mirador Cruz Del Carmen og Reserva natural especial del Chinyero – og mange flere.

Guide med info om billeje i Spanien

Skal du leje bil i en anden by eller lufthavn i Spanien, kan du få information i vores guide om billeje Spanien. Her finder du fakta om de største byer, rejsemål og lufthavne på fastlandet i Spanien og på de kendte ferieøer som Gran Canaria og Mallorca.

Andre nyttige links

Besøg Tenerifes officielle turist-hjemmeside her.

Find den billigste lejebil i Tenerife lufthavn Syd Find Billeje her --> Sammenlign priser her