Billeje Tenerife Puerto De La Cruz

Det vigtigste turistområde på Tenerife, ligger i den nordlige del af øen, Puerto de la Cruz. Den har en harmonisk kombination af modernitet og funktionalitet, tradition og historie. Denne kosmopolitiske by bliver besøgt af spanske, britiske og tyske turister. Byen har smukke feriesteder, herunder den berømte Martianez Lake Recreation kompleks, designet af César Manrique. Dette kompleks af swimmingpools og søer, beliggende ved havet, fortjener et besøg.

Efter et besøg i byen og en promenade fuld af restauranter, hvor du kan smage de lokale specialiteter, vil du være i stand til at “nyde” den stemningsfulde natur Valle de La Orotava, som er let tilgængeligt med en udlejningsbil fra Puerto de la Cruz.
I nærheden af Puerto de la Cruz, ligger Teide National Park, der er udpeget som en naturlig arv af UNESCO for sin geologiske og landskabelige værdi. Parken tager sit navn fra en imponerende vulkan, der med sin 3.718 m er det højeste punkt i Spanien. Med sine vulkanske kegler og geologiske formationer, er parken hjemsted for en af de mest spektakulære vulkanske landskaber i verden. Gå ikke glip af Cueva del Vento, en af de underjordiske kanaler af vulkansk oprindelse.

Puerto de la Cruz er en fantastisk og hyggelig by. Det er nok den mest hyggelige by på øen Tenerife, som er en del af de kanariske øer. Puerto de la Cruz er en velbevaret by, og er ikke invaderet af turister, som de andre byer på øen Tenerife. Det er faktisk kun de seneste ti år, hvor turisterne har opdaget skønheden af denne by.

Det skal dog siges, at Puerto de la Cruz er blevet besøgt siden 1800-tallet, hvor rige folk, som havde råd til at rejse, tog til denne by. Derfor er der mange hoteller, som er luksuriøse og er lavet til datidens rige turister.

Sightseeing i Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er en som sagt en hyggelig by, og dette afspejles også i de attraktioner som der er i byen. Der er blandt andet en botanisk have fra 1788, der giver dig et udvalg af planter fra hele fem kontinenter. Du kan også til Loro Parque, som er en slags tropisk dyrepark. Der kan man finde papegøjer, spækhuggere, delfiner, gorillaer, pingviner og søløver. Der er mange ting du kan opleve i netop den park.

Du kan også besøge et af de mange pubs, diskoteker og kasinoet, som præger gadebilledet i Puerto de la Cruz. Der er nok at se til i byen med over 30 tusind indbyggere. Puerto de la Cruz er også den ældste turistby på Tenerife, så den indre del af byen er velbevaret og du kan finde gamle huse som er omgivet af blomster og buske. Dette er yderst charmerende, og hvis man besøger Puerto de la Cruz så kan man ikke undgå at den store charme som byen indeholder også smitter af på dig.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Puerto de la Cruz

Hvis du vil opleve de ting, som vi har beskrevet og en hel million andre ting, som du kan i byen Puerto de la Cruz, så lej en bil. Billeje i Puerto de la Cruz er ikke særlig svært, og du kan faktisk leje den inden du tager af sted. Det er også smartest at leje den mens man er i Danmark, for så bruger man ikke sin ferietid på at lede efter et biludlejningsfirma, som kan give dig billig billeje i Puerto de la Cruz.

Oplev den charmerende og hyggelige turistby, som er en af de ældste af sin slags med billeje i Puerto de la Cruz. Du kan derfor selv bestemme om du vil opleve de sære dyr i den velkendte park eller tage hen til de populære havbassiner. De sorte lavastrande byder også på meget sjov, så der er nok at se til. Billeje i Puerto de la Cruz hjælper dig til at få en uforglemmelig ferie, hvor du kan opleve flest mulige ting på ferien.

Find den billigste lejebil i Puerto De La Cruz Find Billeje her --> Sammenlign priser her