Billeje i Playa Americas på Tenerife

Playa Americas er nok den mest besøgte ferieby på Tenerife. Playa Americas ligger på øen Tenerife, som er en del af de kanariske øer. Selve byen er faktisk grundlagt til et formål: charterrejser. Man valgte at opbygge byen, da charterrejser blev populært i 1960’erne. Derfor er der alt hvad en charterturist kan ønske sig.

Stranden er fyldt med hvidt sand, som minder om de paradis lignende reklamer, som man ser i fjernsynet og i film. Sandet er sjovt nok importeret fra Afrika, men dette er jo fordi Tenerife er en vulkanø(mørkt sand). Charterrejser er jo lig med hvidt sand på strandene og turkisblå vand, og da man har opbygget byen til charterturister, så har man fornuftigt nok valgt at importere paradis hvidt sand.

Sightseeing i Playa Americas

Playa Americas er en festby, og det er der ingen tvivl om. Du kan gå på de mange barer, diskoteker og endda stripklubber. Der er nok at se til, hvis man er en festtype. Er man derimod den rolige type der kan lide at gå på cafeer og restauranter, så er der også en del af dem i byen. Faktisk er der som førnævnt alt hvad en turist begærer, da hele byen er lavet til folk som gerne vil have en fantastisk ferie.

Byen Playa Americas ligger ca. 16 kilometer fra Tenerife Lufthavn Syd, så der er ikke særlig langt til den nærmeste lufthavn. Der kører busser, og du kan også tage en taxa, hvis du skal besøge Playa Americas. Det letteste ville nok være hvis du tog en bil og selv kørte til byen. Der er nemlig mange steder i byen, som man kan besøge, også når du vil ud og shoppe. Lej derfor en bil i Playa Americas for at opleve den ultimative ferieby på den bedst mulige måde.

Denne by er ikke en by, som er blevet oprettet og ladet være. Det er en by som er i konstant udvikling, og besøger du byen hvert år, så kan du også opleve nye gader, nye butikker og ikke mindst nye aktiviteter. Aktiviteter er der mange af, og du kan ikke undgå at møde lokalbefolkningen som er fantastisk flinke og de hjælper gerne med at vise vej til de sjove aktiviteter.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Transportmuligheder og billeje i Playa Americas

Billeje i Playa Americas er en god ide, hvis du som turist gerne vil opleve mest muligt. Du kan med billeje i Playa Americas opleve langt flere ting, end før i tiden.

Før i tiden tog man f.eks. til Playa Americas for at ligge på stranden hele dagen, hvorefter man slappede af på hotellet. Det er nu andre tider, og de fleste turister vil gerne opleve noget på deres ferie. Det kan være lidt for kedeligt i længden, hvis man kun er på stranden.

Nyd derfor alle de aktiviteter og attraktioner, som feriebyen Playa Americas byder på med en lejet bil. Du kan hurtigt komme ud til de forskellige seværdigheder, og du behøver ikke at vente på offentlig transport eller overholdelse af tidsplaner.

Nyd din rejse til Playa Americas og husk at leje bilen inden du tager af sted, så du ikke skal lede efter forskellige biludlejningsfirmaer. Du kan faktisk ordne alt vedrørende billeje i Playa Americas fra Danmark.

Find den billigste lejebil i Playa Americas Find Billeje her --> Sammenlign priser her