Billeje i Costa De Adeje

Velkommen til vores info side med information og gode råd om hvordan du finder den billigste billeje i Costa De Adeje på Tenerife. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Costa De Adeje på Tenerife, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste biludlejning fra både store og små biludlejningsselskaber over hele Spanien. God fornøjelse!

Costa Adeje

Tenerifes sydkyst indbyder til afslappede ferier. Edu Martínez, Creative Commons.

Generelt om Costa De Adeje

Costa Adeje på Tenerifes sydkyst er et af øens mere eksklusive feriemål med en del luksushoteller og fine restauranter. Det gode vejr og byens to Blå Flag strande er naturligvis også afgørende for at denne ferieby de senere år, har fået status af et af øens nye “hotte” steder.

Byen tiltrækker også mange golfentusiaster, som kan nyde godt af kvalitetsbaner i smukke omgivelser. Rejser du med børn vil det dog nok mest være de nærliggende vandparker, som trækker. Siam Park er for eksempel en af de største vandparker i Europa, og er da også blevet en af de mest populære attraktioner på Tenerife.

Holder du af ferier med oplevelser, er det en god i de at bestille en lejebil hjemmefra. Så er du sikker på at kunne komme nemt omkring til øens mange kultur og naturseværdigheder.

Hvis du vil have flere tips og gode råd til oplevelser i ferien er det lokale turistkontor i Costa De Adeje et godt sted at starte.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Costa De Adeje

I søgemaskinen ovenfor kan du finde den billigste billeje i Costa De Adeje fra en bred vifte af biludlejningsselskaber på Tenerife. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje på Tenerife eller på andre rejsemål i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Costa De Adeje på Tenerife som for eksempel en kilometerbegrænsning. Så husk derfor altid at læse lejebetingelserne grundigt igennem, før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler her på siden, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen. CarTrawler formidler lejebiler i alle større byer og lufthavne i Spanien, nøjagtig som du kender det fra andre formidlere f.eks Auto Europe og Holiday Autos.

Et godt tip er at benytte filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Costa De Adeje, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret, så du kun får vist biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstraudstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Find den billigste lejebil i Costa De Adeje Find Billeje her --> Sammenlign priser her